AK Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı Jülide İskenderoğlu kimdir, kaç yaşında nereli, ne mezunu, hangi görevlerde yer aldı?

AK Parti'nin 31 Mart seçimlerinde Çanakkale Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı Jülide İskenderoğlu'nun kim olduğu merak ediliyor. Bu bağlamda Jülide İskenderoğlu'nun kim olduğu ve hangi görevlerde çalıştığı arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Peki, Jülide İskenderoğlu kimdir, kaç yaşında nereli, ne mezunu, hangi görevlerde yer aldı? İşte, Jülide İskenderoğlu'nun hayatı ve siyasi kariyeri...

AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde Çanakkale Belediye Başkan adayı olarak belirlediği isim, Jülide İskenderoğlu, kamuoyunun dikkatini çekiyor. İskenderoğlu'nun kimliği, geçmişi ve kariyeri merak konusu haline gelmiş durumda. Bu çerçevede, Jülide İskenderoğlu'nun geçmişi ve görevleri, internet arama motorlarında araştırılmaya başlanmıştır. Peki, Jülide İskenderoğlu kimdir, kaç yaşında nereli, ne mezunu, hangi görevlerde yer aldı? İşte, Jülide İskenderoğlu'nun hayatı ve siyasi kariyeri...

AK Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı Jülide İskenderoğlu kimdir, kaç yaşında nereli, ne mezunu, hangi görevlerde yer aldı?

JÜLİDE İSKENDEROĞLU KİMDİR?

Jülide İskenderoğlu, AK Parti'nin 31 Mart seçimlerinde Çanakkale Belediye Başkan adayı olarak belirlenen bir isimdir. İskenderoğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'ndan İnşaat Teknikerliği ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olmuştur. Ayrıca, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

JÜLİDE İSKENDEROĞLU NE MEZUNU?

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'ndan İnşaat Teknikerliği ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan İskenderoğlu, siyasi kariyerine 2003 yılında Çanakkale İl Kadın Kolları yönetiminde görev alarak başladı.

JÜLİDE İSKENDEROĞLU HANGİ GÖREVLERDE YER ALDI?

İskenderoğlu, sırasıyla AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Yerel Yönetimler Başkanı, AK Parti Çanakkale İl Yönetim Kurulu Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı gibi önemli görevlerde bulundu. 2010 yılında AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı olarak atanmasıyla kongrede seçilerek İl Kadın Kolları Başkanı olarak görevine devam etti. 2015 yılında AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı MKYK Üyesi olarak seçilen İskenderoğlu, aynı zamanda Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak da görev yaptı.

Jülide İskenderoğlu, 24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde 27. Dönem Çanakkale Milletvekili olarak seçildi. 2018 yılında yapılan AK Parti Kadın Kolları 5. Olağan Kongresinde tekrar MKYK Üyesi seçilerek, MYK Üyesi görevine getirildi. Bu süreçte AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanlığı gibi önemli görevleri üstlendi.

AK Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı Jülide İskenderoğlu kimdir, kaç yaşında nereli, ne mezunu, hangi görevlerde yer aldı? ile ilgili etiketler Çanakkale AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.