Ailesinden veto yemişti... Şevval Şahin ve Murat Kazancıoğlu'nun birlikteliği kısa sürdü

İki yıl aşk yaşadığı Yiğit Marcus Aral’la ayrıldıktan sonra işletmeci Murat Kazancıoğlu ile yeni bir aşka yelken açan Şevval Şahin'in mutluluğu kısa sürdü. Geçtiğimiz Temmuz ayında aşk yaşamaya başlayan Şevval Şahin ile Murat Kazancıoğlu ayrıldı. Ayrılığa Murat Kazancıoğlu'nun neden olduğu konuşuluyor...

Miss Turkey 2018 birincisi ve model Şevval Şahin (23), Yiğit Marcus Aral ile ilişkisini noktaladıktan sonra işletmeci Murat Kazancıoğlu (30) ile biliktelik yaşamaya başlamıştı. İkili geçtiğimiz Haziran aynın sonunda Boğaz’da yürüyüş yaparken görüntülenmişti. Şahin sevgilisini öpücüklere boğmuştu. Mutlu bir talbo çizen ikiliden kötü haber geldi.

Bir süredir beraber olan çiftten kötü haber geldi. 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ile Murat Kazancıoğlu ilişkilerine son noktayı koydu. Yakın zamanda el ele pozlar veren ve aşklarını kameralar önünde yaşayan çift ayrıldı.

Şevval Şahin ve Murat Kazancıoğlu'nun birlikteliği kısa sürdü

ÇİFTİN İLİŞKİSİ KAZANCIOĞLU AİLESİ YÜZÜNDEN Mİ BİTTİ?

Takvim Saklambaç'ta yer alan habere göre; Eski ilişkilerinde yaşadıkları yüzünden sık sık manşetlere çıkan Şevval Şahin'i, Kazancıoğlu ailesi de veto etmişti. Buna rağmen sevgilisine sahip çıkan Murat Kazancıoğlu ailesini karşısına almıştı. Ailesi tarafından baskıya dayanamayan sosyetik işletmeci bu ilişkiyi bitirmesindeki en büyük etken olduğu da söylentiler arasında.

İkili, birlikte çekildikleri aşk karelerini sosyal medya hesaplarından da sildiler.

Ailesinden veto yemişti... Şevval Şahin ve Murat Kazancıoğlu'nun birlikteliği kısa sürdü ile ilgili etiketler Murat Kazancıoğlu Şevval Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.