Aile hekimi Özgün Kaleoğlu tesettürlü kadınlara nefret kustu! Sosyal medyadan tepki yağıyor...

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aile Hekimi Asistan Doktoru Özgün Kaleoğlu, seçim sonuçları sonrası sosyal medya hesabı üzerinden tesettürlü kadınlara nefret kustu.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aile Hekimi Asistan Doktoru Özgün Kaleoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, oturan iki kadının fotoğrafını paylaşarak, "Kusura bakmayın ama benim etrafımda görmek istediğim bu mesaja. Bu temiz yüzler bu kılık kıyafet. Her gün muayene ettiğim peçeli teyzelerden illallah ettim ve bugün her şeyden nefret ettim.

Kutuplaşmaksa ben de kutuplaştım artık. Tahammülsüzüm size. Görüşüm aynı olmadığı insanlarla lüzum olmadığı sürece muhatap olmak istemiyorum artık ve burada da takipten çıkıyorum. Yeterince etrafımda var burada da görmeyeyim bari" yazdı.

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı bu duruma tepki gösterdi.

 Aile hekimi Özgün Kaleoğlu tesettürlü kadınlara nefret kustu! Sosyal medyadan tepki yağıyor...

Aile hekimi Özgün Kaleoğlu tesettürlü kadınlara nefret kustu! Sosyal medyadan tepki yağıyor... - Resim : 2

Aile hekimi Özgün Kaleoğlu tesettürlü kadınlara nefret kustu! Sosyal medyadan tepki yağıyor... ile ilgili etiketler doktor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.