Ahmet Özhan'dan muhalefete veryansın: "One minute"

Sahnelerde 50 yılını deviren Tasavvuf müziğinin devlerinden Ahmet Özhan’da Hülya Avşar'ın ardından ekonomiyle ilgili gündemi sarsacak bir açıklama yaptı. "Gerekirse bir ekmekten yarım ekmeğe ineriz" diyen Özhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi dolara da "One Minute" dedi.

Tasavvuf müziğinin sevilen isimlerinden Ahmet Özhan, son haftalarda Türkiye gündeminin ilk sırasını meşgul eden ekonomik durum hakkında kısa bir açıklama yaptı. Avşar kızının "Gerekirse simit yenecek" ifadelerinden sonra Özhan’da tartışma yaratabilecek sözler sarf etti.

Ahmet Özhan, "Bugün içinde olduğumuz ekonomik döngüde gerekirse bir ekmek yerken bunu yarım ekmeğe düşüreceğiz. Bunun mükafatını alırız" dedi.

Ahmet Özhan'dan muhalefete veryansın: "One minute"

Özhan, ekonomik ve siyasi meseleler üzerine konuşurken muhalefete de yüklenerek, "Bu bir tam bağımsızlık mücadelesidir. Muhalifler bunu anlamak istemiyorlar" ifadelerine yer verdi.

Özhan açıklamasının devamında ise "Ama biri dinime, milletime, devletime laf söylerse ağzını yırtarım" ifadesini kullananan Ahmet Özhan "Varsın bu yolda öleyim, umurumda değil. Hiçbir zaman kendi çıkarlarım uğruna helvaya halva demedim. Bugün içinde olduğumuz ekonomik döngüde gerekirse bir ekmek yerken bunu yarım ekmeğe düşüreceğiz. Bunun mükafatını alırız. Bakın Cumhurbaşkanımız Amerikan hegemonyasıyla birlikte dolara da 'one minute' dedi. Muhalifler bunu anlamak istemiyorlar" şeklinde görüş belirtti.

Ahmet Özhan'dan muhalefete veryansın: "One minute" ile ilgili etiketler Ahmet Özhan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.