Ahmet Kural'ın yeni imajı!

Ahmet Kural'ın yeni imajı! Son dönemde Sıla Gençoğlu'na şiddet uyguladığı haberleriyle gündemden düşmeyen Ahmet Kural'ın Instagram'da yaptığı paylaşım takipçilerini şaşırttı. İmaj değişikliğine giden Ahmet Kural olumlu-olumsuz birçok yorum aldı. İşte Ahmet Kural'ın yeni imajı! Ahmet Kural'ın son hali ve ayrıntılar haberimizde...

Ahmet Kural'ın yeni imajı! Son dönemin en çok konuşulan ve tartışılan isimlerinden biri olan Ahmet Kural, Instagram'da paylaştığı fotoğrafıyla takipçilerine şok yaşattı. İmaj değişikliğine giden ve bıyık bırakan Ahmet Kural'ın son halini görenler gözlerine inanamadı. İşte Ahmet Kural'ın yeni imajı ve bıyıklı hali...

AHMET KURAL'IN YENİ İMAJI ŞOKE ETTİ!

Eski sevgilisi Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği iddiasıyla gündeme gelen oyuncu Ahmet Kural sosyal medyada oldukça aktif...

Geçtiğimiz ay açılan dava sonrası 16 ay 20 gün hapis cezası alan Kural hayatına devam ediyor. Sosyal medyada gündelik hayatından sık sık paylaşımlar yapan Kural yeni imajıyla dikkat çekti.

"GEÇİCİ İMAJ"

Kural bıyıklı halini Instagram hesabından paylaşıp "Geçici imaj" notunu düştü. Şu sıralar film çekimlerine devam eden Kural'ın bu imajının film için olduğu düşünülüyor.

Kural'ın hayranları yeni imajı çok beğendi ve yorum yağdırdı. Kural hayranları tarafından Ayhan Işık'a da benzetildi.

Ahmet Kural'ın yeni imajı!

Ahmet Kural'ın yeni imajı! ile ilgili etiketler Ahmet Kural Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.