Ahmet Çakar'ın 'Zaha ve Kerem kavga etti' iddiası ortalığı karıştırdı: Galatasaray hukuki süreci başlattı

Dün akşam Ahmet Çakar'ın 'Zaha ile Kerem Aktürkoğlu kavga etti' iddiası ortalığı ayağa kaldırmıştı. Serigo'nun da takımda problem yarattığını iddia eden Çakar'ın sözleri sonrası Galatasaray bir açıklama yaptı.

Galatasaray, Ahmet Çakar'ın 'Kerem Aktürkoğlu ile Wilfired Zaha kavga etti. Sergio Oliviera ie takımda problemler yaratıyor' yönündek iddialarını yalanladı. Galatasaray, hukuki sürecin başlatıldığını duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Ahmet Çakar'ın canlı yayındaki iddiaları nedeniyle hukuki sürecin başlatıldığı ve RTÜK'e şikayette bulunulduğu belirtildi.

BEYAZ TV'YE YASAK

Galatasaray yaptığı açıklamada, Beyaz TV'nin sarı-kırmızılı tüm organizasyonlara girişinin yasaklandığı da belirtti.

Galatasaray'ın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray Spor Kulübü'ne mesnetsizce saldırmayı alışkanlık haline getiren medya şovmeni Ahmet Çakar'ın Beyaz TV'deki 4 Eylül 2023 tarihli "Derin Futbol" programında başta kaptanımız olmak üzere sporcularımızı hedef alan sözleri üzerine bu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur.

Bahsi geçen şahıs, ilgili program yöneticisi ve Kanal yönetimiyle ilgili hukuki süreç başlatılmış, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu nezdinde gerekli şikayetler yapılmıştır. Beyaz TV kanalının Galatasaray Spor Kulübü'nün gerçekleştireceği tüm organizasyonlara girişleri yasaklanmıştır."

Ahmet Çakar'ın 'Zaha ve Kerem kavga etti' iddiası ortalığı karıştırdı: Galatasaray hukuki süreci başlattı

Ahmet Çakar'ın 'Zaha ve Kerem kavga etti' iddiası ortalığı karıştırdı: Galatasaray hukuki süreci başlattı ile ilgili etiketler Galatasaray Ahmet Çakar Wilfried Zaha Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.