Afyonkarahisar milletvekili seçim sonuçları 2023! Afyonkarahisar AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, HDP, YSP, TİP milletvekili isimleri!

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri, 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek "2023 Genel Seçimleri" ile belli olacak. Cumhurbaşkanlığı seçimi kadar partilerin kaç milletvekili çıkaracağı da merak ediliyor. 2023 seçimleri kapsamında, Afyonkarahisar'da hangi partinin birinci olduğu ve parti parti milletvekili listesi araştırılıyor. İşte, İstanbul milletvekili seçim sonuçları 2023! Afyonkarahisar AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, HDP, YSP, TİP milletvekili isimleri!

14 Mayıs 2023 Pazar günü Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçim sonuçları için heyecan başladı! Bu çerçevede vatandaşlar, Türkiye'nin Cumhurbaşkanını ve milletvekilleri listesini belirlemek için sandık başına gidiyor. Bu sebeple Afyonkarahisar milletvekili seçim sonuçları araştırılıyor. Peki, Afyonkarahisar'da hangi parti seçimi kazandı 2023? Afyonkarahisar parti parti milletvekili listesi! Detaylar haberimizde...

Afyonkarahisar milletvekili seçim sonuçları 2023! Afyonkarahisar AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, HDP, YSP, TİP milletvekili isimleri!

AFYONKARAHİSAR'DA HANGİ PARTİ SEÇİMİ KAZANDI 2023? AK PARTİ, CHP, MHP, İYİ PARTİ, HDP, YSP, TİP MİLLETVEKİLİ LİSTESİ... 

ALİ ÖZKAYA / AK PARTİ

İBRAHİM YURDUNUSEVEN / AK PARTİ

HASAN ARSLAN / AK PARTİ

BURCU KÖKSAL / CHP

MEHMET TAYTAK / MHP

HAKAN ŞEREF OLGUN / İYİ PARTİ

 

 

 

 

 

 

Afyonkarahisar milletvekili seçim sonuçları 2023! Afyonkarahisar AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, HDP, YSP, TİP milletvekili isimleri! ile ilgili etiketler Afyonkarahisar 2023 Seçimleri milletvekili
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.