Afyon 19 Ocak Okullar Tatil mi? Afyon'da yarın okullar tatil mi?

Afyon'da etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok vatandaş, "Afyon'da Okullar Tatil mi" sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Afyon Valiliği tarafından yapılan son dakika açıklaması...

Afyon 19 Ocak 2022 okullar tatil mi merak ediliyor. Afyon Valililiği tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Son dakika Afyon'da okullar tatil mi?

19 OCAK AFYON'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Afyon Valisi Gökmen Çiçek tatil kararını sosyal medya üzerinden duyurdu.

İŞTE VALİ ÇİÇEK'İN MESAJI...

"Sevgili öğrenciler gece oluşacak yoğun buzlanma nedeniyle yarın Afyonkarahisar'da 1 gün okulları tatil ediyoruz.1 günlük bu tatili kitap okuyarak geçirmenizi istiyorum.Tatilden sonra sizleri daha canlı bir şekilde okullarınıza bekliyoruz."

Afyon 19 Ocak Okullar Tatil mi? Afyon'da yarın okullar tatil mi? ile ilgili etiketler Afyonkarahisar tatil afyon okullar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.