Advocaat gidiyor mu?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Alanyaspor maçı sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Advocaat, "Geleceğimle ilgili kararımı verdim. Yönetim açıklarsa daha doğru olur" ifadelerini kullandı.

Advocaat'ın diğer açıklamaları şöyle;

"Maçın ilk 20 dakikası gerçekten şaşırtıcı oldu benim için çünkü hala uyuduğumuzu gördüm o bölümde. İki basit gol yedik. Savunmada da orta sahada da yeterince güçlü değildik. 20. dakikadan sonra oyunun kontrolünü elimize aldık ve golleri arka arkaya bulduk. Hak ederek kazandık İlk yarının son anlarında ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golde kimsenin bir müdahalesi olduğunu düşünmüyorum. Golümüz verilmedi. Önümüze maç maç bakmamız lazım artık sezonun sonuna kadar. Son beş maçta üç galibiyet, iki beraberlik almışız. Sürekli sanki çok kötüymüşüz gibi bir hava estiriliyor ancak bana göre öyle değil, o kadar da kötü değiliz. Bu akşam takımımız ruhunu ve büyüklüğünü sahaya yansıtarak haklı bir galibiyet almayı başardı"

Dick Advocaat'ın yönetime sezon sonunda görevi bırakacağını ifade ettiği ve bu açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılacağı belirtildi.

Advocaat gidiyor mu? ile ilgili etiketler Advocaat kovuldu gidiyor mu karar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.