Adriana Lima ve Megan Fox aşk yaşıyor! Skandal aşk sosyal medyada gün yüzüne çıktı! İşte mesajlaşmalar

Dünyaca ünlü iki güzel Adriana Lima ve Megan Fox sosyal medya üzerinden birbirlerine aşklarını ilan ettiler.

Ünlü model ve oyuncu Megan Fox, 10 yıllık eşi Brian Austin Green'i terk eti. Genç sevgilisi Machine Gun Kelly ile olan aşkı ise sık sık gündeme geliyor. Biseksüel olduğu bilinen Megan Fox bu kez Adrina Lima olan mesajlaşmaları ile gündeme geldi. Skandal mesajlaşmalar sonrası Adriana Lima ve Megan Fox arasında yaşanan aşk tescillenmiş oldu.

Megan Fox'un Adriana Lima'ya attığı mesajlar gündem oldu. Adriana Lima kendi fotoğrafı ve Megan Fox'un fotoğrafını yan yana paylaşarak "Eğer filmlerinden birinde dublöre ihtiyacın olursa beni ara. Tek isteğim makyaj sanatçısı Patrick makyajı yapsın" dedi.

Megan Fox Cheekily Asks Model Adriana Lima Out on a Date to Nobu |  PEOPLE.com

Megan Fox bu yoruma öyle bir yanıt verdi ki sosyal medya yıkıldı. Genç sevgilisini hemen unutan Fox ünlü model Adriana Lima'ya şu yanıtı verdi:

Ya bir kız arkadaşa ihtiyacım olursa… Bunun için de sana yazabilir miyim? Patrick hala bir şekilde işin içinde olabilir. Seni Nobu'ya götürdüğümde makyajımızı yapabilir.

Adriana Lima ise bu randevu talebine "Bu akşam Nobu'da görüşürüz" yanıtını verdi.

Adriana Lima ve Megan Fox aşk yaşıyor! Skandal aşk sosyal medyada gün yüzüne çıktı! İşte mesajlaşmalar ile ilgili etiketler Adriana Lima megan fox
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.