"Adore Kedi Evi" nasıl alınır?

Adore Mobilya, daha önce gerçekleştirdiği Kedi Evi Projesi’nin üçüncüsünü hayata geçirerek birçok kedinin sıcak bir yuvaya kavuşmasını sağlayacak. Adore Mobilya’nın geleneksel olarak hayata geçirdiği Kedi Evi sosyal Sorumluluk Projesi’nin hayvanseverlerin yoğun ilgisi ve katılımıyla her yıl daha da büyüdüğü ve bu sayede daha fazla sokak kedisinin ev sahibi olduğu açıklandı. Mobilya firmasının üretim sürecinde hasarlı ve atıl malzemeleri biriktirip daha sonra bu malzemelerden binlerce kedi evi ürettiği bildirildi. Adore kedi evi nasıl alınır? Şartları neler? Detaylar haberimizde...

Adore Mobilya, daha önce gerçekleştirdiği Kedi Evi Projesi’nin üçüncüsünü hayata geçirerek birçok kedinin sıcak bir yuvaya kavuşmasını sağlayacak. Konu ile ilgili açıklama yapan Adore Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Kayalar, "Yoğun ilgi gören sosyal sorumluluk projemizin üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz, mutluyuz. Tekrar altını çizmek isteriz ki kedi evleri satılmıyor, ödenen sadece kargo ücretidir. Bize sürekli neden sadece 1 adet ile sınırladığımız gibi sorular gelmekte. Böyle bir sınırlama yapmak istemezdik, çok sayıda kediye bakan hayvan severler olduğunu da bilmekteyiz" dedi. Adore kedi evi nasıl alınır? Şartları neler? Adore kedi evi ne kadar? Detaylar haberimizde...

adore-mobilya-kedi-evi

GELENEKSEK ADORE KEDİ EVİ PROJESİ YENİDEN BAŞLADI

Adore Mobilya, daha önce gerçekleştirdiği Kedi Evi Projesi’nin üçüncüsünü hayata geçirerek birçok kedinin sıcak bir yuvaya kavuşmasını sağlayacak.

Adore Mobilya’nın geleneksel olarak hayata geçirdiği Kedi Evi sosyal Sorumluluk Projesi’nin hayvanseverlerin yoğun ilgisi ve katılımıyla her yıl daha da büyüdüğü ve bu sayede daha fazla sokak kedisinin ev sahibi olduğu açıklandı. Mobilya firmasının üretim sürecinde hasarlı ve atıl malzemeleri biriktirip daha sonra bu malzemelerden binlerce kedi evi ürettiği bildirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Adore Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Kayalar, "Yoğun ilgi gören sosyal sorumluluk projemizin üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz, mutluyuz. Tekrar altını çizmek isteriz ki kedi evleri satılmıyor, ödenen sadece kargo ücretidir. Bize sürekli neden sadece 1 adet ile sınırladığımız gibi sorular gelmekte. Böyle bir sınırlama yapmak istemezdik, çok sayıda kediye bakan hayvan severler olduğunu da bilmekteyiz. Fakat maalesef birden fazla kedi evi alıp daha sonra bunu internette satmaya çalışanlar olduğunu gördüğümüz için böyle bir sınırlama yapmak zorunda kaldık. Kedi evleri sürekli üretilmeyip tüm yıl biriktirilen malzemelerle kedilerin en çok ihtiyacı olan kış aylarında tek seferde üretilip gönderilmektedir. Kedi evlerinin tıpkı kendi ürünleri gibi kolayca kurulabilmesini istiyoruz. Bu nedenle gönderilen kedi evi paketlerinin içerisinde montaj kılavuzu ve kurulum için tüm malzemelerin bulunuyor. Hayvanseverlerin kurduğu kedi evlerinin fotoğrafları markanın sosyal medya hesaplarında paylaşılmaktadır’’ şeklinde konuştu.

Yapılan açıklamada göre, ücretsiz olan kedi evlerinin proje kapsamında hayvanseverlerin ödeyebileceği küçük bir kargo ücretiyle Türkiye’nin her yerine gönderilecek. Projeye destek olmak isteyen hayvanseverler bugünden itibaren firmanın internet sitesinden kedi evlerini temin edebilecek.

afAis

ADORE'DEN AÇIKLAMA

Adore Mobilya'dan yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

Kedi evleri sosyal sorumluluk projesine neden ve nasıl karar verildi?

Merhaba Değerli Hayvansever,

Biz her zaman “ Daima En Kalitelisi, En Hesaplısı” felsefi ile ürünlerimizi tasarlıyor ve üretiyoruz.

“En Kaliteli” olmak için yonga levhadan, bağlantı parçalarımıza kadar bütün malzemelerimizi en ince ayrıntısına kadar özenle seçiyor, son teknoloji sistemler kullanıyoruz.

“En Hesaplı” olmak için de ergonomiden ve şıklıktan ödün vermeyecek şekilde, olması gerekenden fazla malzeme ve iş gücü kullanmamaya dikkat ediyoruz.

Bütün bunları gerçekleştirirken en çok dikkat ettiğimiz konu ise çevre dostu olup doğaya zarar vermemek. Bu nedenle ürünlerimizde sadece endüstriyel amaçlı yetiştirilen ağaçlardan üretilen yonga levhalar ve üretim süreçleri denetlenen, doğaya zarar vermeyen bağlantı parçaları kullanıyoruz.

İleri teknoloji ile ulaştığımız üretim kabiliyetimiz ve hesaplanarak yapılan tasarımlarımız sayesinde neredeyse hiçbir malzememizi israf etmiyoruz. Fakat hammaddelerimiz yani yonga levhalarımız taşınırken en alt ve üste konan ham yonga levhalar hasar görmekte ve ürünlerimizde kesinlikle kullanılmamaktadır. Normalde hasar gören bu malzemeler hurdaya çıkarılıp satılmaktadır. Malzemeleri satmadan nasıl değerlendirebiliriz diye düşündük ve sokaktaki kedi dostlarımız için ev yapmanın güzel bir fikir olduğuna karar verdik. Böylelikle hem yine malzememiz israf edilmeyecek hem de kedi dostlarımız soğuk kış günlerinde ısınabilecekleri ve korunabilecekleri ev sahibi olabilecekler.

Kedi evlerini tasarlarken elimizdeki malzemeyi en verimli şekilde kullanarak çok sayıda ev ürettik. Kedi evlerini ek bir malzemeye gerek olmadan, sadece tornavida yardımıyla kurabileceksiniz çünkü vidalar paketlerin içinde. Fakat biz, kedi evini naylon veya benzeri su geçirmez bir malzeme ile kaplamanızı öneririz ki kış şartlarına daha uzun dayanabilsin. Dilerseniz kedi evlerini boyayabilirsiniz ama kedilerin boya kokusundan hoşlanmadığını da hatırlatmak isteriz eğer boyarsanız iyice havalandırdıktan sonra kedi dostlarımızın hizmetine sunabilirsiniz.

Adore Mobilya ailesi olarak ürünlerimizi evlerinizde ve ofislerinizde görmekten mutluluk duyuyoruz ve her zaman diyoruz ki; etrafınıza dikkatli bakın mutlaka en az bir komşunuzun, akrabanızın evinde ya da ofisinde bize rastlayacaksınız. Şimdi de Adore Kedi Evlerini her sokakta görmek istiyoruz.

Kedi evleri için biz hiçbir ücret talep etmiyoruz. Fakat bu durumla ilgili suistimal olmasın, isteyen her hayvan sever alabilsin ve evlerimiz daha çok kediye hizmet edebilsin diye sadece 10 TL kargo ücreti ödemeniz gerekiyor.

Kurduğunuz kedi evlerinin fotoğraflarını bizimle paylaşırsanız çok mutlu oluruz.

kedi

KAÇ KEDİ EVİ DAĞITILDI?

Kedi evleri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kış aylarında üretilmektedir, sürekli üretimi yapılamamaktadır.

Adore Mobilya tarafından ücretsiz dağıtılan toplam kedi evi sayısı:

5 Ocak 2016 Tarihinde: 2480 Adet

21 Ocak 2016 Tarihinde: 1982 Adet

2 Şubat 2016 Tarihinde: 5719 Adet

5 Aralık 2016 Tarihinde: 21.719 Adet

14 Şubat 2017 Tarihinde: 3.219 Adet

"Adore Kedi Evi" nasıl alınır? ile ilgili etiketler adore mobilya kedi evi nasıl alınır ne kadar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.