Adnan Oktar skandal ses kaydı izle! Küfür etti!

Adnan Oktar'ın skandal sözlerinin yer aldığı ses kaydı ortaya çıktı. "Kedicikleri" nedeniyle kriz yaşayan Adnan Oktar'ın ses kaydında neler söylediği merak ediliyor. İşte Adnan Oktar skandal ses kaydı izle!Tesettürlü kadınlara ne dedi? Eşcinsellik için ne söyledi? Detaylar haberimizde...

Adnan Oktar'a ait olduğu öne sürülen bir ses kaydında ise skandal ifadeler yer alıyor. Adnan Oktar "kedicikleri" ile yaptığı bir sohbette, eşcinsellik ile tesettürlü kadınlar arasında bağ kuruyor.Herkes Oktar'ın skandal sözlerinin en olduğunu merak ediyor. İşte Adnan Oktar skandal ses kaydı izle!Tesettürlü kadınlara ne dedi? Eşcinsellik için ne söyledi? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Adnan Oktar skandal ses kaydı izle! Küfür etti!


Diyanet İşleri Başkanlığı ve RTÜK ile sahibi olduğu A9 TV'de erotik danslar yapan "kedicikleri" nedeniyle kriz yaşayan Adnan Oktar'ın başı bu kez büyük dertte.

Kamuoyunda “Adnan Hoca” olarak bilinen Adnan Oktar, Türkiye'nin gündemine son olarak, yanından firar eden ve açıklamalarıyla gündem yaratan Ceylan Özgül ile geldi.

Eski "kedicik" Ceylan Özgül'ün şikayeti üzerine, İstanbul Anadolu 14. Aile Mahkemesi, Adnan Oktar'ın da aralarında yer aldığı bir çok kişi hakkında uzaklaştırma kararı verdi.

ADNAN HOCA'NIN GİZLİ SES KAYITLARI

Ceylan Özgül ile Adnan Oktar arasında yaşanan krizin hemen ardından sosyal medyaya yayınlanan bazı ses kayıtları tartışmayı çok daha farklı bir noktaya taşıyacağa benziyor.

Twitter'da "Kedicik Belgeleri - @KediLeaks" isimli hesaptan paylaşılan ses kayıtları ve iddialar büyük yankı uyandırdı.

"15 Yıllık Müritten Yalansız, İftirasız ve Abartısız Gerçekler! Cemaatin İç Yüzü Gün Işığına Çıkıyor 🐱" notu ile paylaşılan iddialarda Adnan Oktar'a çok ağır suçlamalar yöneltiliyor.

Mesajların altına Adnan Oktar'ın müritleri tarafından yazılan yanıtlardan anlaşılan ise, Adnan Hoca'nın bu mesajların sorumlusu olarak, kendisini terk eden eski "kedicik" Ceylan Özgül'ü sorumlu tuttuğu anlaşılıyor.

TESETTÜRLÜ KADINLARA BÜYÜK HAKARET

Söz konusu hesapta yayınlanan ve Adnan Oktar'a ait olduğu öne sürülen bir ses kaydında ise skandal ifadeler yer alıyor.

Buna göre, Adnan Oktar "kedicikleri" ile yaptığı bir sohbette, eşcinsellik ile tesettürlü kadınlar arasında bağ kuruyor.

Eşcinselliğin sebebinin tesettürlü kadınlar olduğunu savunan Adnan Oktar, "Kadın kapalı olunca birbirini s*** p*zevenkler" ifadelerini kullanıyor.

Adnan Oktar skandal ses kaydı izle! Küfür etti! - Resim : 2

ADNAN OKTAR

Adnan Oktar, 2 Şubat 1956 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Annesinin adı Mediha, babasının adı Yusuf'tur. Babasını küçük yaşta kaybeden Adnan Oktar, ortaokulu Cebeci'de, liseyi Kurtuluş'ta okudu.

Liseden sonra 1979 yılında İstanbul'daki Devlet Güzel Sanatlar Akademisi İç Mimari bölümüne girdi. Fazla devam edemedi, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe ve Tarih Bölümü'ne geçti ancak burayı da bitiremedi.

Nur ekolüne yakınlığıyla bilinen Cemaati ile birlikte ateizm, Darwinizm ve Siyonizm karşıtı görüşlerini savunduğu kitaplar ve belgeseller hazırlamıştır.

Zeki kişiliğiyle tanınan Oktar, Harun ve Yahya peygamberlerin adlarının birleşiminden ortaya çıkardığı Harun Yahya takma adıyla birçok biyolojik evrim karşıtı kitap ve yayınlar hazırlamıştır. Oktar'a göre evrim, doğrudan materyalizm, nazizm, komünizm ve Budizm'le bağlantılı şeytanî bir öğretidir. Adnan Oktar'a göre evrim teorisiyle yapılmak istenen kökten dinci Hıristiyan anlayışının ekmeğine yağ sürmek ve insanları islami anlayıştan uzaklaştırma hedefidir.

 

 

Adnan Oktar skandal ses kaydı izle! Küfür etti! ile ilgili etiketler Adnan Oktar eşcinsellik skandal sözler neler söyledi tesettürlü kadın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.