Adil Rami Ali Koç ile Comolli'nin arasını açtı!

Adil Rami'nin bazı Fransız ekipleriyle görüşmesine rağmen kendisine sunulan yıllık ücretleri beğenmemesi Ali Koç ile Comolli'nin arasını açtı.

Sezon başında Ersun Yanal’ın onayının olmamasına rağmen Comolli’nin imza attırdığı Adil Rami’nin bazı Fransız takımlarıyla görüşmeler yaptığı, fakat oyuncunun kendisine sunulan yıllık ücretleri beğenmediği için Fenerbahçe’den ayrılmaya sıcak bakmadığı ortaya çıktı.

ADİL RAMİ ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Marsilya’da disiplinsiz tavırları ve sürekli futbol dışı olaylarla adının anılmasından dolayı dışlanan Rami’yi transfer eden Comolli ile yönetimin arasının açıldığı belirtilirken, Fransız Sportif Direktörün geçtiğimiz günlerde ‘Rami kulüpte kalacak’ açıklamaları Ersun Yanal’ın da tepkisini çektiği öğrenildi. France Football'un verdiği bilgilere göre; Fenerbahçe’den yıllık 5 milyon Euro kazanan Rami için Ali Koç’un Comolli’yi sert bir şekilde uyardığı ifade edilirken, başkanın ‘Sen getirdin sen göndereceksin’ dediği kaydedildi.

Adil Rami Ali Koç ile Comolli'nin arasını açtı! ile ilgili etiketler Ali Koç Adil Rami Comolli
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.