Adı Efsane 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Melis kurtulacak mı?

Adı Efsane 7. bölüm fragmanı internette yayınlanır yayınlanmaz Melis kurtulacak mı? sorusu sosyal medyada gündem oldu. Efsane 7.bölümde aksiyon dorukta. Dizide Hakan büyük bir vicdan azabının çekiyor. Hakan Melis'in vurulmasından kendisini sorumlu tutar. Hakan, tüm yaşananları Tarık'a sçyleyecek Tarık ise yaşananlar karşısında ne diyeceğini bilemez ve kızını kaybetme tehlikesi ile burun buruna kalır. İşte, Adı Efsane 7. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti....

Adı Efsane 7. bölüm fragmanı sosyal medyada yayınlandı. Melis kurtulacak mı? Hakan Melis'in vurulmasından kendisini sorumlu tutar ve vicdan azabı çeker. Hakan Tarık'la her şeyi konuşur. Can havliyle hastaneye gelen Tarık, Adı Efsane 7. bölüm fragmanında ne diyeceğini bilemez. Adı Efsane 7.bölüm fragmanında önümüzdeki haftaki bölümde yürek burkan anların yaşanacağı şimdiden anlaşılıyor. İşte Adı Efsane 7. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Adı Efsane 7. bölüm fragmanında Tarık'ın hayatını adadığı kızı Melis ölmek üzeredir.Melis yeni bölümde sağ göğsünün altından vurularak hastaneye kaldırılıyor. Hakan'ın alacak verecek davası dolayısıyla yaşanan olay, Tarık tarafından öğrenilince matem havası yoğunluğunu arttırıyor. Adı Efsane 7. bölüm fragmanında Melis'in hayati tehlikesini atlatarak eski hale gelmesini isteyen arkadaşları, nasıl bir sonuçla karşılaşacak? Tv izleyicileri bütün bu soruların cevabını önümüzdeki bölümde öğrenecek.

ad_efsane_7._1


Adı Efsane 7. bölümde neler yaşanacak?

Adı Efsane 11 Mart Cumartesi yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı yayında! Melis vuruluyor! Hastaneye kaldırılan Melis, hayati tehlikeyi atlatabilecek mi?

Hakan'ın babasından parayı alamayan adamlar, Hakan'ın karşısına dikilir. Babasının borcunu almak isteyen adamlar ve Hakan arasında tartışma yaşanır. Bu esnada adamlardan biri Hakan'a silah çeker. Tam o sırada Melis'in içeri girmesini fırsat bilen Hakan, adamın elindeki silahı yere fırlatır. Hakan bir taraftan, gençler diğer taraftan adamlarla boğuşmaya başlarlar. Silahı yerden almayı başaran adam, tetiği çeker ve kurşun Melis'e isabet eder. Kaza kurşunu ile yaralanan Melis, hemen hastaneye kaldırılır.

Adı Efsane 7. Bölüm Fragmanı

Melis'in vurulmasıyla şaşkına dönen Hakan, kendisini suçlu hisseder. Duygusal yönden çöküş yaşayan Hakan, Tarık'ı karşısında görünce ne diyeceğini bilemez. Tarık'ın, Melis'in nerede olduğunu sorması üzerine Hakan, Melis'in vurulduğunu söylemek zorunda kalır.

Ameliyata alınan Melis, çok kan kaybetmiştir ve hayati tehlikesi vardır. Peki bu zorlu savaştan Melis sağ çıkabilecek mi?

Adı Efsane son bölüm özeti

Tarık, Melis’i Hakan’a emanet ederken olabilecekler konusunda hiçbir fikri yoktur. Seçil ise, Melis’in, babasına benzeyen bir adama aşık olup, kendisi gibi acı çekmesinden korkmaktadır. Bahar, annesinin Tarık’la ilgili kaygılarını yersiz bulup itiraz etse de hiçbir şey planladığı gibi gitmeyecektir.

Hakan bir yandan Melis’e karşı hissettikleriyle boğuşurken, bir yandan da Seyfi’nin arkadaşları yüzünden hiç bilmediği bir yola girecektir.

Adı Efsane 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Melis kurtulacak mı? ile ilgili etiketler adı efsane 7. bölüm melis adı efsane
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.