Adı Efsane oyuncuları kimler? Adı Efsane konusu ne?

Adı Efsane gecen hafta ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında oldu. Adı Efsane oyuncuları kimler? Adı Efsane konusu ne? Adı Efsane dizisinde kim hangi rolde? Adı Efsane dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Adı Efsane son bölümde neler yaşandı? Adı Efsane dizisi hakkında merak edilen her şey haber detayda...

Adı Efsane Kanal D'de geçen hafta ilk böümü ile izleyicilerden tam not aldı. Adı Efsane oyuncuları ve konusu ile hayli dikkat çeken bir dizi oldu. Adı Efsane dizisinde kim hangi rolde? Adı Efsane konusu ile de sosyal medyada konuşuldu. Adı Efsane ilk bölümde neler oldu? Kanal D'nin sezona hızlı başlayan dizisi Adı Efsane 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Adı Efsane 2. bölüm fragmanında neler var? İşte Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi Adı Efsane hakkında merak edilen herşey...

Adı Efsane dizisi 28 Ocak vumartesi akşamı ilk bölümü ile ekranlara geldi. D Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi Adı Efsane'nin yönetmen koltuğunda usta yönetmen Devrim Yalçın oturuyor. Adı Efsane dizisinin senaryosunu ise Tunus Taşçı, Nazlı Sunlu ve Hilal Yıldız birlikte kaleme alıyorlar. Adı Efsane dizisinde Erdal Beşikçioğlu, Rojda Demirer ve Gökçe Bahadır gibi isimler başlrolü paylaşıyorlar.

Adı Efsane dizisi 4 Şubat cumartesi 2. bölümü ile ekranlara gelecek.

Adı Efsane 2. Bölüm Fragmanı

Adı Efsane 2. Bölüm Fragmanı - 2

Adı Efsane 2. Bölüm Fragmanı- 3

Adı Efsane Konusu

Adı Efsane dizisi Konusu: Basketbol hayatında kariyerinin en güzel günlerini yaşarken ağır bir kaza geçiren efsane basketbolcu Tarık kaza sonrasında sakatlığı yüzünden basketbola devam edemez. Daha sonra her şeyi birer birer kaybeden Tarık son olarak çocuklarının velayetini de eski karısına vermek durumda kalır. Hayatta bir emeli kalmayan Tarık'ın tek çıkış yolu kızlarını geri kazanmak olacaktır.

Adı Efsane Oyuncuları

ad_efsane_tark

Erdal Beşikçioğlu (Tarık)

Erdal Beşikçioğlu kimdir?

5 Ocak 1970 Ankara doğumlu olan başarılı oyuncu'nun Elvin Beşikçioğlu ile evliliği bulunmaktadır. Bu evlilikten bir erkek çocuğu birde kız çocuğu bulunmaktadır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan mezun olmuştur. Gençlerbirliği Spor Kulübü İlhan Cavcav'ın yeğenidir. 2010 - 2013 senesi aralığında Behzat Ç dizisinde oynadığı Behzat Ç karakteriyle tanınmaktadır. Reaksiyon, Leyla İle Mecnun, Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku gibi dizi ve filmlerde rol almıştır.

ad_efsane_bahar

Gökçe Bahadır (Bahar)

Gökçe Bahadır kimdir?

1981 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Gökçe Bahadır Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Kayıp Şehir, Aramızda Kalsın, Hatırla Gönül gibi dizilerde rol alan güzel oyuncu Adı Efsane dizisinde başrol Bahar karakterini oynayacak.

ad_efsane_seil

Rojda Demirer (Seçil)

Rojda Demirer kimdir?

12 Temmuz 1979 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı bölümünden mezundur. 2002 ve 2008 yılları arasında Trabzon Devlet tiyatrosunda görev almıştır. Geniş Aile dizisinde Zeynep karakterini canlandırmıştır. Alev Alev adlı dizide İlker İnanoğlu, Berk Oktay, Hande Soral ile birlikte başrolleri paylaşmıştır. Elde Var Hayat, Melekler Korusun, Sevgili Dünürüm gibi dizilerde rol oynamıştır.

ad_efsane_zcan

Reha Özcan (Hasan)

Reha Özcan kimdir?

5 Temmuz 1965 Bingöl doğumlu tecrübeli oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Tiyatro hayatına Trabzon Devlet Tiyatrosunda başladı. Daha sonra İstanbul Devlet Tiyatrosuna atandı. Bahtı Kara filmi ile bir çok ödüle aday gösterilmiştir. Serhat Özcan'ın eşidir. Karadayı, Kollama, Kurtlar Vadisi Pusu, Suskunlar ve Maral gibi dizilerde rol almıştır.

ad_efsane_kevser

Güneş Hayat (Kevser)

Güneş Hayat kimdir?

İstanbul doğumlu deneyimli oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünü tamamlamıştır. Kurtlar Vadisi Pusu, Ay Tutulması, Alev Alev ve Çalıkuşu gibi dizilerde rol almıştır.

ad_efsane_seyfi

Bülent Düzgünoğlu (Seyfi)

Bülent Düzgünoğlu kimdir?

1973 Ankara doğumlu olan Bülent Düzgünoğlu lise hayatıyla eğitimini tamamlamıştır. Gece Gündüz, Kayıp Şehir, Kasaba gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu bunların yanı sıra Üçüncü Sayfa, Hayatın Tuzu, Unutursam Fısılda gibi filmlerde oynamıştır.

ad_efsane_melis

Almila Ada (Melis)

Almila Ada kimdir?

1996 doğumlu genç oyuncu 1.74 boyunda ve 46 kilodadır. Saç rengi kumral, göz rengi ise yeşildir. İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda eğitimini almıştır. Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Nehir Yörükoğlu karakterine hayat vermiştir.

ad_efsane_zeynep_kimdir

Leya Kırşan (Zeynep)

Leya Kırşan kimdir?

Adı Efsane Zeynep kimdir?

22 Mayıs 2008 İstanbul doğumlu yetenekli 7 yaşındaki çocuk oyuncu Hayat Yolunda, Maral ve son olarakta Eve Dönüş dizisinde rol almıştır.

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.