Beşiktaş'a Adem Ljajic müjdesi

Beşiktaş'ın kayıp yıldızı Adem Ljajic, Denizlispor maçıyla birlikte ilk 11'e dönüyor. Sezon başından beri kilo problemi olduğu gözlenen Boşnak futbolcunun uyguladığı diet kısa sürede sonuç verdi. Adele sakatlığından da kurtulan Ljajic'in orta sahada görev yapması bekleniyor.

Beşiktaş'ın Boşnak futbolcusu Adem Ljajic, Yukatel Denizlispor maçında ilk 11'e dönüyor. Bir süredir sol arka adalesinde ağrı hisseden ve 2 gündür salonda bireysel çalışan Ljajic, dünkü antrenmanda takımla çalışmıştı.

29 yaşındaki futbolcunun antrenman verilerini analiz eden Beşiktaş teknik heyeti, pazartesi akşamı Denizlispor karşısında oynayabileceği sonucuna vardı. Tecrübeli futbolcunun da teknik direktör Sergen Yalçın'la konuşarak oynayabilecek durumda olduğunu ilettiği aktarıldı. 

Kritik maç öncesi kanatlarda sıkıntı yaşayan Sergen Yalçın, solda Gökhan Töre'yi sağda ise Aboubakar'ı kanat forveti olarak oynatmayı düşünüyor. Ljajic'in ise koronavirüs karantinasında olan Bernard Mensah'ın yerine orta sahada görev alması bekleniyor.

Beşiktaş'a Adem Ljajic müjdesi ile ilgili etiketler Adem Ljajic Beşiktaş Sergen Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.