Adanalı'nın 'Maraz Ali'si Mehmet Akif Alakurt takipçisine küfür etti! Açıklamaları yine tartışma yarattı!

Bir dönemin en popüler dizileri arasında yer alan Adanalı'da hayat verdiği 'Maraz Ali' karakteriyle adını duyuran eski oyuncu Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Alakurt Instagram hesabından yaptığı son paylaşımda bir takipçisine küfür ettiği olayı anlatınca büyük tepki gördü.

Geçtiğimiz senelerde kadınları aşağılayan ifadeler kullanan Adanalı ve Sıla gibi başarılı yapımlarda başrol oynayan Mehmet Akif Alakurt, bu sefer de yepyeni bir olayla gündeme geldi.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan oyuncu, pasaportu ve bir miktar paranın olduğu fotoğrafı ardından da arabayla gezindiği anları paylaştı.

Adanalı'nın 'Maraz Ali'si Mehmet Akif Alakurt takipçisine küfür etti! Açıklamaları yine tartışma yarattı!

"DÜZDEN MEHMET AKİF ALAKURT, TERSTEN..."

Sonrasında yaptığı küfürlü paylaşımla hayranlarını şoke eden Alakurt, "Geçen bizim maceracı yurttaşlardan biri benim plakaya bakıp, 'MAA' 'Maraz Ali Abi' demek değil mi diye sordu. Dedim, 'Oğlum bu plakayı tersten okuyacaksın. Bak bakayım ne oluyor. Baktı, baktı bir şey bulamadı. Dedim, düzden Mehmet Akif Alakurt, tersten okursan a... a... olarak okunuyor. Bizim çomar her şartta olduğu gibi sırıtıyor tabi..." sözleriyle tepki çekti.

Adanalı'nın 'Maraz Ali'si Mehmet Akif Alakurt takipçisine küfür etti! Açıklamaları yine tartışma yarattı! - Resim : 2

 TÜRK KADINLARI HAKKINDA DA TEPKİ ÇEKEN İFADELER KULLANMIŞTI

Mehmet Akif Alakurt, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda "Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve hep 'Ben de öyle düşünüyorum' diyen. Zamanla esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir. Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin" demişti. Alakurt, bu sözleriyle günlerce konuşulmuş ve tepkilerin odağı olmuştu.

 

 

 

 

 

Adanalı'nın 'Maraz Ali'si Mehmet Akif Alakurt takipçisine küfür etti! Açıklamaları yine tartışma yarattı! ile ilgili etiketler Mehmet Akif Alakurt Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.