Adana'da 34 yaşındaki Selahattin Ayan, kaldığı apartta tartıştığı kişiler tarafından silahla öldürüldü

Adana Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi’nde meydana gelen olayda 34 yaşındaki Selahattin Ayan, kaldığı apartta tartıştığı kişiler tarafından silahla katledildi.

Adana'da olay, 16 Mart'ta saat 02.00 sıralarında, Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi’nde meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Selahattin Ayan'ın (34) arkadaşları Şükrü Çiçek (31) ile Hıdır Üzel (27), kaldığı apart dairesine gitti.

 GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ İNCELENDİ

Bir süre sonra Ayan, tabancayla göğsünden vuruldu. Panikleyip odadan ayrılan şüpheliler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, arkadaşlarını odada tabancayla vurulmuş halde bulduklarını söyledi. Polis ve sağlık ekipleri adrese sevk edildi. Ayan'ın kontrolde, yaşamını yitirdiği belirlendi. Olayla ilgili çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, apartın güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Adana'da  34 yaşındaki Selahattin Ayan, kaldığı apartta tartıştığı kişiler tarafından silahla öldürüldü - Resim : 2

RUHSATSIZ TABANCA BULUNDU

Görüntülerde, şüphelilerin olay saatinde odada olduğu, bir süre sonra aparttan ayrılıp, ihbarda bulunduğu tespit edildi. Şüphelilerin otomobilini arayan ekipler, Ayan'ın öldürüldüğü değerlendirilen ruhsatsız tabancayı buldu.

Adana'da  34 yaşındaki Selahattin Ayan, kaldığı apartta tartıştığı kişiler tarafından silahla öldürüldü - Resim : 3

Bunun üzerine gözaltına alınıp emniyete götürülen şüphelilerin 'Hırsızlık' ve 'Uyuşturucu kullanma' suçlarından çok sayıda kayıtlarının olduğu tespit edildi. Şüpheliler, Ayan'ı öldürülmüş halde bulduklarını öne sürerek, "Odaya girdiğimizde yerde yüzüstü yatıyordu. Çevirdiğimizde kanlar içinde olduğunu görünce panikleyip, polisi aradık. Tabancayı da otomobile götürdük" savunması yaptı.

Adana'da  34 yaşındaki Selahattin Ayan, kaldığı apartta tartıştığı kişiler tarafından silahla öldürüldü - Resim : 4

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

İşlemlerinin ardından 'Kasten öldürme' suçundan adliyeye sevk edilen Çiçek ile Üzel, çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. Tabanca ve şüphelilerin el swap izleri, incelenmek üzere Adana Kriminal Polis Laboratuvarı'na gönderildi.

DHA

Adana'da 34 yaşındaki Selahattin Ayan, kaldığı apartta tartıştığı kişiler tarafından silahla öldürüldü ile ilgili etiketler Adana cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.