Adana Demirspor Teknik Direktör Vincenzo Montella Başakşehir mağlubiyeti sonrası konuştu: Birileri bunu bana anlatsın...

Süper Toto Süper Lig takımlarından Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Başakşehir'e 2-1 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Montella mücadelenin hakemini eleştiriken, Samet Akaydin ve Hulk'un transferine dair de konuştu...

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo MontellaBaşakşehir'e 2-1 kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Montella, "Bu sahada bu kadar mükemmel bir futbol oynamak zor. Bütün futbolcularım mükemmel performans gösterdi. 4-5 tane pozisyon da yakaladık. Onlarda üzüntüm tamamlayamamamız ve elimiz boş dönmemiz. Sonrasında şanssız bazı pozisyonlar vardı bizim aleyhimize dönen." dedi.

İtalyan teknik adam, "Bir senedir buradayım. Birileri bana hem penaltı pozisyonunu anlatması gerekiyor hem de ikinci golde hakeme çarpan bir top var. Drippling yiyen bir Belhanda var. Defansif aksiyon yapılıyor topa yetişiyor ama hakeme çarptığı için rakibe avantaj sağlanıyor. Benim takımımın sürekli bu kadar fazla pozisyonlardan eksik kalmasını anlamıyorum. Birileri bunu anlatsın. Çünkü devam etme gücü bile bulmak bazen çok zorlanıyor." sözlerini kullandı.

HULK VE SAMET İÇİN CEVAP

Montella, "Samet'in Fenerbahçe'ye gideceği ve Adana Demirspor'un Hulk ile anlaşacağı yönünde haberler var?" sorusuna ise, "Bu seviyelerde kalmak istiyorsak hamlelerimizi yapmamız lazım. Bir dahaki maçta Belhanda ve Kevin cezalı. Samet de olmayacak." diye cevap verdi.

Adana Demirspor'da cezasını tamamlayan Samet Akaydın, bu maçta formasını kavuşmuştu. 28 yaşındaki futbolcunun sakatlığı da bulunmuyor. Türkiye'de transfer dönemi 12 Ocak'ta başlayacak. Adana Demirspor ise bir sonraki maçına 14 Ocak'ta Ankaragücü karşısında çıkacak.

 

Adana Demirspor Teknik Direktör Vincenzo Montella Başakşehir mağlubiyeti sonrası konuştu: Birileri bunu bana anlatsın... ile ilgili etiketler Başakşehir Adana Demirspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Vincenzo Montella
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.