Survivor All Star'dan olay fragman! Acun Ilıcalı, ''Ben böyle bir şey görmedim'' diyerek duyurdu! Polis baskını detayı herkesi şoke etti

Acun Ilıcalı, TV8'de ekrana gelen Survivor All Star yarışmasıyla ilgili çarpıcı bir detayı açıkladı. Yarışmanın yeni bölüm fragmanında yer alan görüntülerde Acun Ilıcalı, Dominik polisinin Survivor All Star ekibine baskın yaptığını duyurdu.

Acun Ilıcalı, pazartesi akşamı yayınlanacak olan bölümde, ada konseyi sırasında Dominik'te Survivor ekibine polisin operasyon yaptığını duyurdu. Acun Ilıcalı yaşanan olay karşısında şaşkınlığını gizleyemeyerek "Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim" dedi.

ACUN ILICALI, 'POLİS BASKIN YAPTI' DEDİ! HERKES BUZ KESTİ

İlk bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmana gündeme bomba gibi düştü. Acun Ilıcalı'nın açıklamaları fragmana damga vurdu.

Dominik'te Survivor All Star ekibine polis tarafından baskın yapıldığını duyuran Acun Ilıcalı, "Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim. Telefon geliyor. Efendim diyorum. Dominik polisi operasyon yapmış, bizimkileri almışlar diyorlar." sözleriyle büyük merak uyandırdı.

 

Survivor All Star'dan olay fragman! Acun Ilıcalı, ''Ben böyle bir şey görmedim'' diyerek duyurdu! Polis baskını detayı herkesi şoke etti ile ilgili etiketler Survivor All Star
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.