Acil ameliyata alınan Kadir İnanır'ın sevgilisi Jülide Kural'dan operasyon sonrası açıklama

Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altında olan Yeşilçam’ın sevilen oyuncularından Kadir İnanır'ın sağlık durumu sevenleri tarafından merak ediliyor. Beyin damarında pıhtı atması sonucu rahatsızlandığı belirtilirken İnanır'ın son sağlık durumuyla ilgili açıklamayı sevgilisi Jülide Kural yaptı. Klinik seyrinde sapma gözlenmesi üzerine Kadir İnanır acil ameliyata alındı. İşte detaylar...

Yürüyüş yaptığı sırada aniden rahatsızlanması sonucu apar topar hastaneye kaldırılan ve Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen 72 yaşındaki aktör Kadir İnanır'ın hastanede tedavisine devam ediliyor. İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Başhekim Prof. Dr. Selçuk Yüksel, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekiye Melek Küçükatay ile Kadir İnanır'ın tedavisini yapan Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan, hastane önünde dün açıklama yapmışlardı.

 

KADİR İNANIR DÜN BAŞARILI BİR OPERASYON GEÇİRDİ

Kadir İnanır'ın 56 yaşındaki meslektaşı ve hayat arkadaşı Jülide Kural bugün bir açıklamada bulundu.

Kadir İnanır operasyon geçirdi! Son sağlık durumuyla ilgili sevgilisi Jülide Kural'dan açıklama


Klinik seyrinde sapma gözlenmesi üzerine acil olarak ameliyata alınan sevgilisinin normal bir odada bilinci açık bir şekilde müşahede altına alındığını belirten ve son sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Kural şu ifadeleri kullandı:


"Bildiğiniz gibi Kadir İnanır Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisine devam etmektedir. Hastalığın seyrinde yeni bir durumun gelişmesiyle, 21 Kasım Pazar günü gerçekleşen başarılı bir operasyonun ardından, rutin kontrollerin yapılabilmesi için yoğun bakım ünitesine alınmıştır. Ameliyat sonrası sağlık durumunda olumsuz herhangi bir durum saptanmamıştır. Çok sevdiği halkının, onun yanında olduğunu kalbinden hissettiğine eminim. Zor bir durum ama Kadir İnanır hepinizin bildiği gibi bütün zorlukları aşacak güçte ve cesarettedir. Her zaman söylediği gibi bu ülkeye mutlaka büyük "BARIŞ" gelecek ve o günün sevincini hepimiz birlikte yaşayacağız. Saygılarımla..."

Kadir İnanır operasyon geçirdi! Son sağlık durumuyla ilgili sevgilisi Jülide Kural'dan açıklama

AMELİYAT SONRASI HASTANEDEN AÇIKLAMA

Konu hakkında sosyal medyada açıklama yayımlayan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi, “Üniversite Hastanemizde tedavi altında olan değerli sanatçımız Kadir İnanır’ın klinik seyrinde bir sapma gözlenmesi üzerine akşam üzeri ameliyata alınmıştır. Ameliyat başarılı geçmiş olup, kendisinin yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

KADİR İNANIR

 

Acil ameliyata alınan Kadir İnanır'ın sevgilisi Jülide Kural'dan operasyon sonrası açıklama ile ilgili etiketler Jülide Kural Kadir İnanır