Abdurrahim Albayrak, köprüde intihar etmek isteyen vatandaşı engelledi: "Köprü burada, halledemezsen gelirsin yine"

Galatasaray eski başkan yardımcılarından Abdurrahim Albayrak, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan bir vatandaşı ikna etti ve vazgeçirdi. Albayrak'ın vatandaşı ikna ederken yanındaki diğer kişinin kullandığı sözler ise sosyal medyada gündem oldu.

Galatasaray'ın sevilen isimlerinden ve eski yönetici Abdurrahim Albayrak, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçmekte olduğu sırada bir intihar girişimine denk geldi.

Albayrak o vatandaşı ikna ederek hayatını kurtarmayı başardı.

"HALLEDEMEZSEN, GELİRSİN YİNE. KÖPRÜ BURADA"

Albayrak'ın intihar etmek isteyen vatandaşı ikna etmek için uğraştığı sırada yanında bulunan bir kişinin kullandığı "Köprü burada, halledemezsen gelirsin yine" sözleri ise sosyal medyada gündem oldu.

Abdurrahim Albayrak, köprüde intihar etmek isteyen vatandaşı engelledi: "Köprü burada, halledemezsen gelirsin yine" ile ilgili etiketler Abdurrahim Albayrak intihar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.