ABD’DEN TÜRKİYE SINIRINDA SÜRPRİZ HAMLE: KAMIŞLI’DAKİ ABD ÜSSÜ NEDEN BOŞALTILDI?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, MHP Grup Toplantısı'nda önemli mesajlar veren MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Zülfü Livaneli tepkisini, ABDnin Kamışlı’daki üssü terk etmesini ve Putin’in 9 aşamalı 3. Dünya Savaşı planını masaya yatırıdı.

''LİVANELİ SEVR TARAFTARIDIR''

Bozkurt, ''Livaneli'nin cümlesi hiçbir şekilde kabul edilemez. Türk milletine gerici diyemez. Livaneli Sevr taraftarıdır. Livaneli'nin Atatürk maskesi takarak, sürekli Atatürk'ü istismar ederek, Atatürk'ün karşısında olduğu politikaları savunmasına ne diyeceğiz?'' 

''TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SİYASİ GÖRÜNÜMLÜ ÖRGÜTLENMESİNİN CHP ÜZERİNDEN TÜRK SİYASETİNİ DOMİNE ETMESİ ÇOK ACI''

DEM meselesinden 'DEM vurmak' lazım. Aylar önce CHP ile DEM Parti'nin uzlaşacacağını söylemiştik. CHP yalnız kalınca DEM'liler eli yükseltti. CHP DEM Parti'ye iyice mecbur hale geldi. Artık 'belediye de ver' diyorlar. DEM Parti, bir terör örgütlenmesinin siyasi ayağıdır. Silahlı ayağı ise PKK/YPG'dir. CHP'liler PKK terör örgütüyle masadadır. Bu damga alınlarına yapıştı. Açık açık CHP ile DEM Parti seçime bir olarak giriyor. Bir terör örgütünün siyasi görünümlü örgütlenmesinin CHP üzerinden Türk siyasetini domine etmesi çok acı.'' dedi.

Bozkurt ve Özkan'ın bugünkü canlı yayın konuğu gazeteci Metehan Demir oldu.

''BAZI TERÖR SALDIRILARI KAMUFLAJ, SUSTURUCULAR, TERMAL KAMERALAR VE TEKNOLOJİK SİLAHLARLA YAPILMIŞ. DEMEKKİ AKIL ÇOK ÜST BİR AKIL''

ABD'nin desteğiyle terör örgütü PKK/YPG'nin yaptığı hain saldırıları değerlendiren Demir, ''ABD'nin Kamışlı’daki üssünü terk etmesi kendi çıkarlarına uymaz. Türkiye, İran sınırından başlayarak Suriye'ye kadar uzanan uzun şeritte 25-30 kilometrelik bir güvenlik kuşağı oluşturmak istiyor. Terör saldırılarının bir motifi, yaptırmaya çalıştığı tuzakları var. Irak'ta 100'dan fazla tahkim edilmiş, güçlendirilmiş dev askeri üsler var. Aralık ve Ocak'taki saldırılar kopya terör saldırılarıdır. Bu saldırılarla 'Bizim burada ne işimiz var?' diye tartıştırıyorlar. 'Kara harekatı' içi boşaltılmış, popüler ifadelerden biri hale geldi. Bazı terör saldırıları kamuflaj, susturucular, termal kameralar ve teknolojik silahlarla yapılmış. Demek ki akıl çok üst bir akıl. terör saldırıları İHA-SİHA görüşünün olmadığı, savaş uçakları ve taarruz helikopterlerinin hava harekatı icra edemediği bir hava koşulunda yapılıyor. saldırıları devam edebilir.

''İSVEÇ NATO ÜYESİ OLSUN DAHA BETER ŞEYLER OLACAK''

İsveç NATO üyesi olsun daha beter şeyler olacak. İsveç, NATO üyeliği gündem gelmeden Suriye'de YPG/PYD'nin bulunduğu bölgelerde diplomatik temsilcilik açacaktı. Bırakın desteği, resmi ilişki kuracaktı.

ORTA DOĞU'DA SAVAŞ SİNYALLERİ

Orta Doğu kaosun kendisidir. dünyanın en akıllı oyuncuları bu bölgede konuşlanmış durumda! İran, İsrail, Amerika, Rusya... Irak'tan paranın, menfaatin, petrolün ve enerjinin olduğu yerde kimse çekilmez. ABD Irak'tan çekilmez. suriye'den çekilme ihtimali bile daha fazladır.'' dedi.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ABD’DEN TÜRKİYE SINIRINDA SÜRPRİZ HAMLE: KAMIŞLI’DAKİ ABD ÜSSÜ NEDEN BOŞALTILDI? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt ABD Putin Metehan Demir Almanya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.