ABD ile Batı'nın istihbarat yalanları! '2021 itibari ile gayri nizamı harp planına geri döndüler!

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, 'Geççek' şarkısı ile sosyal medyanın gündemine oturan Tarkan üzerinden Nedim Şener'e oynanan oyunu ve ABD'nin Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik işgal hareketine ilişkin istihbarat yalanlarını masaya yatırdı.

"HER GÜN SALDIRI RANDEVUSU VERİYOR, NASIL OLSA BİR GÜN TUTTURUR"

Mete Yarar, "Bu konuşma bana Bush'un 11 Eylül saldırıları ve devamındaki konuşmaları hatırlattı. Her gün saldırı randevusu veriyor, nasıl olsa bir gün tutturur. 'Demokrat fondaşlar' bu kadar çok terörün, göçün, insan ölümünün ve savaşın sebebi olan bir ülke ile ilgili tek bir kelime yazı yazmazlar." sözlerini kullandı.

"BU TROLLER TARKAN'A KADAR GELDİLERSE ELLERİNDE HİÇBİR MALZEME KALMAMIŞ DEMEKTİR!"

Nedim Şener, "Güya ben Tarkan'a yalaka demişim, öyle bir şey yok. Beni oraya itmek, orada kodlamak istiyorlar. Bunu yapamadıkları için yalana başvuruyorlar. Bu troller Tarkan'a kadar geldilerse ellerinde hiçbir malzeme kalmamış demektir. İşte bu kadar acizler. Sosyal medya yasası bir an önce çıkmalı, bu troller ölüyü diri, diriyi ölü gösterir.

"RUSYA'YI ÇATIŞMA İÇİNE ÇEKECEK PROVOKASYONLARI DENEYECEKLER"

Kimyasal, terör, İHA saldırısı bekliyoruz diyor. Bu Rusya'yı savaşa çekmek için şu 3 yöntemden birini kullanıp provokasyon yapacağız demek. Arada geçen zaman içinde Rusya'yı çatışma içine çekecek provokasyonları deneyecekler. Algıyı oturttular. Olay tamamen bir istihbarat yalanları ve algı operasyonları üzerinden gidiyor. Batı basınını yaptığı insanlık suçudur, masum insanlar ölecek. ABD ve Avrupa medyası dünyanın en büyük yalanlarını söylüyor, en büyük insan katliamına sebep oluyorlar. Batı medyası bir savaş aparatıdır. Bunu Türkiye'ye de yapıyorlar. ABD, 2020 - 2021 itibari ile gayri nizami harp planına geri dönüyor." dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ABD ile Batı'nın istihbarat yalanları! '2021 itibari ile gayri nizamı harp planına geri döndüler! ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener ABD Rusya Ukrayna gayri nizamı harp

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.