A101 5 L Biryağ Ayçiçek Yağına damping indirim yapıyor! Teneke sıvı yağlar kapınıza geliyor!

Dolar kurunun 12 TL seviyelerine düşmesi sonrasında ilk sevindiren haber A101 marketlerden geldi. Biryağ 5 L Ayçiçek Yağı fiyatında damping gibi bir indirim yaşandı. Bir ara 130 TL seviyelerini bulan 5 L Ayçiçek Yağı fiyatında müthiş bir indirim yaşandı.

Rekor bir artışla 18 TL seviyelerini bulan dolar, hafta başında Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ın yaptığı açıklamalar sonrasında 12 TL seviyelerine kadar geriledi. Benzin ve mazot indirimleri durdurulurken ilk sevindirici haber, 81 ile ve genelinde birçok şubesi bulunan A101’den geldi.

A101 marketlerinde 22 Aralık Çarşamba gününden itibaren Biryağ 5 L Ayçiçek Yağında damping bir indirim yaşandı. Dolar kurundaki bu sert düşüş sonrasında 2 gündür bu güzel haberi bekleyen vatandaşlarda A101’e akın ederek yeni ayçiçek yağı fiyatlarını raflarda görmek istedi.

Dövizde yaşanan bu düşüş ile birlikte vatandaşlarda marketlerdeki bu fiyatların etiketlere ne zaman yansıyacağını merakla bekliyordu. Vatandaşlar özellikle sosyal medyada birlik olarak marketlerin gerekeni yapmaması durumunda denetleme kurumlarının devreye girmesini talep etti.

Ancak A101 marketlerdeki 5 L Biryağ Ayçiçek Yağı Fiyatını görenler gözlerine inanamadı.

İnternet üzerinden online satış yapan A101 kapıda ödeme ile 5 L Biryağ Ayçiçek Yağı’nın fiyatı 66.50 TL’dir.

A101 5 L Biryağ Ayçiçek Yağına damping indirim yapıyor! Teneke sıvı yağlar kapınıza geliyor!

 

A101 5 L Biryağ Ayçiçek Yağına damping indirim yapıyor! Teneke sıvı yağlar kapınıza geliyor! ile ilgili etiketler A101 İndirim Biryağ ayçiçek yağı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.