94. dönem ÖGG sınav sonuçları açıklanıyor... 94. Özel Güvenlik sınav sonuçları belli oldu mu?

EGM tarafından düzenlenen 94. ÖGG sınavı 17 Ekim'de gerçekleştirildi. Adaylar sınav sonuçlarına ve cevaplarına 19 Ekim tarihi itibariyle erişti. İtirazlar ise 20-22 Ekim arasında yapılacak. Öte yandan ÖGG sınav sonuçlarının 5 Kasım 2021 tarihinde açıklanması bekleniyor.

ÖGG 94. dönem sınav sonuçları için geri sayım artık başladı. Adayların 17 Ekim'de ter döktüğü ve EGM tarafından düzelenen Özel Güvenlik sınavının sonuçları da geçtiğimiz gün erişime açılmıştı. Peki ÖGG sınav sonuçları belli oldu mu?

94. ÖGG SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

T.C. kimlik numarası ve güvenlik kodu ile öğrenilecek olan ÖGG sınav sonuçlarının 5 Kasım 2021'de açıklanması bekleniyor.

ÖGG SINAV SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

94. ÖGG SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

EGM tarafından düzenlenen ÖGG sınavı https://onlineislemler.egm.gov.tr/ adresinden açıklanacak. Sonuçlar T.C. kimlik numarası ve güvenlik kodu ile öğrenilecek.

ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

94. dönem ÖGG sınav sonuçları açıklanıyor... 94. Özel Güvenlik sınav sonuçları belli oldu mu? ile ilgili etiketler Emniyet Genel Müdürlüğü ögg sınav sonuçları 94. ögg sınav sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.