9 yıldır komada olan Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? Yakın arkdaşı Ozan Zeybek, son durumu açıkladı

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının eski sunucusu Kenan Işık, 9 yıl önce spor salonunun saunasındayken düşerek beyin kanaması geçirdi. Yıllardır komada olan ünlü sunucunun sağlık durumu merak edilirken yakın arkadaşı Ozan Zeybek, Işık'ın son durumu hakkında bilgi verdi.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının eski sunucusu Kenan Işık, 9 yıl önce spor salonunun saunasındayken düşerek beyin kanaması geçirdi. Yıllardır komada olan ünlü sunucunun sağlık durumu merak edilirken yakın arkadaşı Ozan Zeybek, Işık'ın son durumu hakkında bilgi verdi. İşte haberin detayları...

Ozan Zeybek, ünlü sunucu ve oyuncu Kenan Işık'ın görünüm olarak iyi olduğunu ve ailesi tarafından çok iyi bir şekilde bakıldığını anlattı.

Bilinci kapalı olarak yaşayan Kenan Işık’ın arkadaşı Ozan Zeybek, sanatçının bakımının çok iyi olduğunu söyledi. “Kenan Işık’ı nasıl biliyorsanız öyle” diyen Zeybek, Işık’ın her gün sakal tıraşının yapıldığını ve besin takviyesi aldığını belirtti.

“BIRAKTIĞIMIZ GİBİ”

Zeybek, “Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor” dedi.

“BİR DEĞİŞİKLİK YOK”

Beril Işık da “Kenan’ın durumunda o zamandan bu yana önemli bir değişiklik olmadı” dedi.

2014'TE KOMAYA GİRMİŞTİ

21 Mart 2014 günü spor sonrasında saunaya giren Işık'ın, sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek kafasını yere çarptığı öğrenildi. Bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçiren Işık, hemen ameliyata alındı. Ameliyatın 4 saat sürdüğü ve sanatçının hayati tehlikesi bulunduğu belirtilmişti. Olayın olduğu tarihten sonra bir müddet komada olan sanatçının tedavisi şu anda evinde devam etmektedir.

9 yıldır komada olan Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? Yakın arkdaşı Ozan Zeybek, son durumu açıkladı ile ilgili etiketler Kenan Işık
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.