8 Ocak 2022 hangi burç? 8 Ocak'ta doğanların burç özellikleri, Yükseleni ve Geleceği

Astrolojiye merakı olanların burçların tarihleri ile ilgili araştırmaları da devam ediyor. Doğduğunuz ay, yıl ve güne göre burçlar ve bu burçların yorumları farklılıklar gösteriyor. "8 Ocak hangi burç, 8 Ocak'ta doğanların burç özellikleri nelerdir" soruları da Burç yorumlarını takip edenler için önemli. İşte 8 Ocak burcu, yükseleni ve yorumu...

Doğum saati ile belirlenen burçlar 12 adettir. Her bireyin doğum saati, günü, ayı ve yılı o kişinin burcunu ele veriyor. Astoroloji ve burç yorumları ile ilgili olanların yakından takip ettiği konuların başında burçların tarihleridir. Peki 8 Ocak hangi burçtur? İşte 8 Ocak burcu, yükseleni, olumlu ve olumsuz özellikleri...

8 Ocak Hangi Burç?

8 Ocak doğumlu olanlar Oğlak Burcu'dur. Oğlak Burcu 23 Aralık ve 20 Ocak tarihleri arasındadır.

8 Ocak Burç Özellikleri

8 Ocak'ta doğanların burç özellikleri Oğlak Burcu özellikleridir. Ayrıntı hastası olan Oğlak burçları gelecek kaygısını en çok hisseden burçtur. İşleri ve kendileri ile meşggul olduklarından insan ilişkilerinde başarısızdırlar.

Ciddi, Tutucu ve güçlü iradeleri ile bilinen Oğlak Burçlarının en bilinen özellikleri arasında güvenilir olmaları ve dürüstlükleridir. Geleneklere bağlıdır ve yeniliklerin özgürlüklerine aşina değillerdir. Dolayısıyla kendilerinden küçüklerle iletişim kurmaları oldukça zordur.

Öte yandan 8 Ocak Oğlak Burcuna ait olanların olumlu olumsuz yönleri vardır. Oğlak burcunun genel olumlu özellikleri arasında planlı ve hesap işlerinde başarılı olmak vardır. İyi bir yönetici adayı genellikle Oğlak burçları arasından çıkar. 

Oğlak Burcunun olumsuz özellikleri arasında ise Sosyal açıdan yalnız ve kötümserdir. Katı kurallar, materyalist özellikler Oğlak burcu olumsuz özellikleri arasındadır. 

8 Ocak Burcunun Yükseleni Hangi Burçtur?

Doğum saatine göre hesaplanan Yükselen Burç kişinin doğum saatine, dakikasına ve doğum yerine göre değişmektedir. Bu nedenle 8 Ocak'ta doğsa bile her bir bireyin yükselen burcu farklı olabilmektedir. 8 Ocak yükselen burcunun bilinebilmesi için kişinin doğum saatinin biliniyor olması gerekmektedir.

 

 

8 Ocak 2022 hangi burç? 8 Ocak'ta doğanların burç özellikleri, Yükseleni ve Geleceği ile ilgili etiketler burç 8 ocak hangi burç 8 ocak burç özellikleri oğlak burcu olumlu özellikleri oğlak burcu olumsuz özellikleri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.