O 3 burç çok etkilenecek! Merkür retrosu hangi alanları etkileyecek?

Para kayıpları, cinsellik, ameliyatlar bu 3 burcun gündeminde olabilir. Merkür gerilemesine dikkat! Hayatınız alt üst olacak mı?

1 Ocak 2024’e kadar etkisi sürecek olan Merkür gerilemesi beklenmedik ve dürtüsel kararlar almayı tetikleyebilir. Bu yüzden, davranışlarımızı denetim altında tutmak, düşünerek ve ölçülü bir şekilde hareket etmek önem kazanıyor. Uzman astrologlar bu üç burcu uyarıyor. Dikkatli olun!

YAY BURCU (23 KASIM-21 ARALIK)

Merkür retrosu para ve parayla ilgili konularda olacak. O nedenle önümüzdeki haftalarda bu konulara dikkat edin. Özellikle yeni bir iş kurmak veya para transferi gibi mevzularda aksaklık ve hatalar oluşabilir. Bu anlamda gözleriniz açık olsun, yok yere para kaybetmek istemezsiniz.

OĞLAK BURCU (22 ARALIK-20 OCAK)

Merkür sizin burcunuzda geriliyor ve bu çok da kolay olacak gibi durmuyor. İletişime dikkat edin. Kendiniz için yeni bir şeylere başlamaktan ziyade, önceden başladığınız ama yılan hikayesine dönmüş olan mevzuları toparlamanız bu süreçte sizin için çok daha doğru olacak gibi görünüyor.

İKİZLER BURCU (21 MAYIS-21 HAZİRAN)

Merkür retrosu sizin başkalarının parası, miraslar, nafaka, sigorta, cinsellik, eş parası, yeniden doğum, ameliyatlar, rüyalar, sigortalar, resmi işler vb. gibi konuları anlatan alanınızda gerçekleşecek. O nedenle bu konularda daha özenli olmanızda fayda var. Mutlaka eyleme geçecekseniz bilen birilerinden destek alın.

O 3 burç çok etkilenecek! Merkür retrosu hangi alanları etkileyecek? ile ilgili etiketler Merkür
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.