8 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? Bu akşam Survivor dokunulmazlık kim aldı?

8 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı merak ediliyor. Acun Ilcalı'nın sunduğu ve tv8'de yayınlanan Survivor 2021 tüm hızıyla sürüyor.

Yeni haftaya yeni takımlar ile dokunulmazlık oyunu oynandı. Yeni kurulan Mavi takım ile Kırmızı takım, ilk kez dokunulmazlık mücadelesi verdi. Çok çekişmeli geçen oyunda sinirler gerildi ve İsmail, Dora’nın üzerine yürüdü.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK KİM ALDI?

Survivor 2021’de bu akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Mavi takım ve Kırmızı takım, ilk defa bir dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlık oyunu için seçim avantajını kazanan takım Kırmızı takım oldu. Dokunulmazlık oyununda yarışmacıları zorlu bir parkur bekliyordu. Su kaydırağı ile başlayan parkurda finalde kum torbası ile dört küpün düşürülmesi gerekiyordu.

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 8 Mayıs Survivor 2021’de dokunulmazlığı kazanan takım

Dokunulmazlık oyununda en iyiler mücadelesinde ilk karşılaşmada tansiyon yükseldi. İsmail Balaban, Dora’yı yenerek skoru 8-8 yaptı. Sonrasında Dora’nın “Delikanlı gibi sevin” sözleri İsmail Balaban’ı çok sinirlendirdi. Dora’nın üzerine yürüyen İsmail’i arkadaşları zor sakinleştirdi.

Son iki oyunda Merve ve Poyraz’ın aldığı sayılar ile Mavi takım, 10-8 skorla dokunulmazlık oyununu kazandı.

8 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? Bu akşam Survivor dokunulmazlık kim aldı? ile ilgili etiketler Survivor survivor dokunulmazlık oyunu 8 mayıs survivor dokunulmazlık oyuhnu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.