8 kişi asansörde mahsur kaldı! İşte havasızlıktan fenalaşan vatandaşların kurtarılma anı

İstanbul Avcılar’da aralarında çocukların da bulunduğu 8 kişi metrobüs asansörünün bozulmasıyla kabinde mahsur kaldı. Sıcak havada mahsur kalan ve havasızlıktan fenalaşan 8 kişi itfaiye ekibi tarafından yaklaşık yarım saat sonra kurtarıldı.

Olay, Avcılar Gümüşpala Mahallesi’nde bulunan Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri Metrobüs Durağı’nda yaşandı. Metrobüse binmek için asansör kullanan aralarında çocukların da bulunduğu 8 kişi arıza sonucu kabinde mahsur kaldı.

8 kişi asansörde mahsur kaldı! İşte havasızlıktan fenalaşan vatandaşların kurtarılma anı

Vatandaşların ve metrobüs güvenlik görevlilerinin ihbarıyla olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. İtfaiye, sıcak havada yaklaşık yarım saat asansör içerisinde yardım bekleyen 8 kişiyi kurtardı. Havasızlıktan fenalaşan vatandaşlara diğer vatandaşlar tarafından su verildi. Asansör bakım yapılana kadar kullanıma kapatıldı.

8 kişi asansörde mahsur kaldı! İşte havasızlıktan fenalaşan vatandaşların kurtarılma anı ile ilgili etiketler Avcılar asansör metrobüs asansörü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.