7 Şubat kar tatili var mı? Yarın okullar tatil mi? Valilik açıkladı mı?

7 Şubat kar tatili var mı? Yoğun kar yağışının etkisini sürdürmesi sonrasında tatil haberleri gelmeye devam ediyor. Özellikle İstanbul ve Ankara içim Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. Veliler ve öğrenciler yarın okulların tatil olup olmayacağını araştırmaya başladı. İşte 7 Şubat kar tatili var mı? Yarın okullar tatil mi? Valilik açıkladı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

7 Şubat kar tatili var mı? Özellikle İstanbul ve Ankara içim Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. Yollarda yaşanacak don ve buzlanma sonrasında yaşanacak tehlikeler için sürücüler uyarılıyor. Veliler ve öğrenciler yarın okulların tatil olup olmayacağını araştırmaya başladı. Yoğun kar yağışının etkisini sürdürmesi sonrasında tatil haberleri gelmeye devam ediyor. İşte 7 Şubat kar tatili var mı? Yarın okullar tatil mi? Valilik açıkladı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

İSTANBUL'DA OKULLAR YARIN TATİL Mİ?

İstanbul Valiliği, gün boyu yağmur şeklinde devam eden yağışların akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmura, yüksek kesimlerde yer yer kar şekline dönmesinin beklendiğini bildirdi. Valilikten yapılan açıklamada, "Bugün yağmur şeklinde devam eden yağışların akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmurlu, yüksek kesimlerde yer yer kar şeklinde geçmesi beklenmektedir. Cuma günü akşam saatlerinde başlayıp cumartesi günü öğle saatlerine kadar devam edecek kar yağışının, Avrupa Yakası ve güney kıyılarında 1-3 santimetre, Anadolu Yakası'nın iç ve kuzey kesimlerinde 3-5 santimetre örtü bırakması tahmin edilmektedir." ifadeleri kullanıldı.

İstanbul için henüz bir kar tatili açıklaması yapılmadı. Konuyla ilgili bilgiler geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

TUNCELİ'DE OKULLAR YARIN TATİL EDİLDİ

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilçe genelinde yoğun kar yağışının devam ettiği belirtildi.

Kar nedeniyle ulaşımda aksamaların yaşanabileceği ifade edilen açıklamada, bu nedenle ilçedeki okullarda yarın ve 7 Şubat'ta eğitime ara verildiği bildirildi.

Meteoroloji'nin uyardığı kar yağışı Tunceli'de etkisini sürdürüyor. Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Ovacık İlçesindeki tüm okullar tatil edildi. Yağışları bölge genelinde hafta sonuna kadar belirli aralıklarla süreceğinin tahmin edildiği aktarıldı.

7 Şubat kar tatili var mı? Yarın okullar tatil mi? Valilik açıkladı mı? ile ilgili etiketler Kar tatili Meteoroloji Meteoroloji Genel Müdürlüğü Haber Son dakika MEB valilik öğrenvi veli
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.