7 Eylül Süper Loto çekiliş sonuçları... Süper Loto'da bu akşam büyük ikramiye ne kadar?

Süper Loto 7 Eylül çekilişi için geri sayım başladı. Haftanın 3 günü Milli Piyango Tv'de canlı olarak yayınlanan çekilişle belirlenen şans oyunu bu akşam da talihlilerine ikramiyeler kazandıracak. Saat 21:30'da yapılacak Süper Loto çekilişinde bu akşam büyük ikramiye ne kadar?

Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden Süper Loto 7 Eylül akşamı da yapılacak çekilişle talihlilerine ikramiyeler kazandıracak. Salı, Perşembe ve Pazar günleri yapılan ve Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanan Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye 15 milyon TL'yi aşmış durumda... Peki Süper Loto çekilişi ne zaman? Sonuçlar belli mi?

SÜPER LOTO 7 EYLÜL ÇEKİLİŞ SONUÇLARI...

Saat 21:30'da yapılacak Süper Loto çekilişi sonrası kazandıran numaralar da haberimizde yer alacaktır.

MPİ 13 Haziran Süper Loto çekiliş sonuçları - Internet Haber

SÜPER LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyundur. Süper Loto ile en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

7 Eylül Süper Loto çekiliş sonuçları... Süper Loto'da bu akşam büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Süper Loto süper loto 7 eylül sonuçları süper loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.