50M2 dizisinin konusu nedir? 50 Metrekare dizisinin oyucuları kimdir?

50M2 dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimdir gündem oldu. Geçtiğimiz gün yayınlanan Netflix dizisi 50M2 ilk günden konuşulmaya başlandı. 50M2 dizisinin konusu nedir, ve oyuncuları kimler detaylar haberimizde.

50M2 dizisinin konusu nedir ve aynı zamanda 50 Metrekare dizisinin oyunları kimler merak ediliyor. Dijital ortam için çekilmiş olan dizi 50M2 27 Ocak 2021 tarihinde izleyicilerin için yayınlanmıştır. Selçuk Aydemir’in yönetmenliğini yaptığı Dram türündeki dizinin senaryosu Burak Aksak’a aittir. Türk orijinal Netflix internet dizisidir.

50M2 dizisinin ilk sezonu 8 bölümden oluşmaktdır. BKM Film’in yapımını üstlendiği 50M2 dizisi İstanbul’da çekilmiştir. Her bolümü genel olarak 30 ila 50 dakika arasındadır.

50M2 dizisinin konusu nedir?

50M2 dizisi, hayatını kurtarmak için kaçarken kendisini bulmaya çalışan Gölge isimli gizemli bir tetikçinin hikayesini konu almaktadır. Gölge, ona uzun süredir kayıp olan babası gibi davranan Servet'in ihanetinden sonra, her şey değişir ve kendini aniden yabancı bir mahallede 50 metrekarelik bir terzi dükkanında yaşarken bulacaktır.

50M2 dizisinin konusu nedir? 50 Metrekare dizisinin oyucuları kimdir?

Durum düzelene kadar orada saklanan Gölge, mahalledekilerin kendisini ölen dükkân sahibinin oğlu olduğunu düşündüklerini öğrenecektir. Fakat, gerçek kimliğini korumanın düşündüğü kadar kolay olmayacağını çabucak anlamıştır. Gölge, bu yeni mahallede ne kadar uzun yaşarsa, geçmişine ve gerçek kimliğine dair sırları o kadar çok keşfedecek, etrafındakilere o kadar çok yardım edecek ve bir o kadar başka birine dönüşmeye başlayacaktır…

50M2 dizisinin oyuncuları kimlerdir?

-  Engin Öztürk - Gölge - Adem

- Aybüke Pusat - Dilara

- Cengiz Bozkurt

- Kürşat Alnıaçık - Servet

- Tolga Tekin

50M2 dizisinin konusu nedir? 50 Metrekare dizisinin oyucuları kimdir? ile ilgili etiketler Netflix 50m2 dizisinin konusu ne oyuncuları kim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.