5 Ekim Masterchef Takım kaptanları | Haftanın takımlarında kimler var?

5 Ekim Masterchef takım kaptanları belli oldu mu? Takımlarda kimler var? TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef 2020'de bugün takım kaptanları belli oldu. Takımlarda kimlerin olduğu ve detaylar haberimizde...

5 Ekim Masterchef takım kaptanları belli oldu mu? Masterchef takımlarda kimler var? İşte detaylar...

5 EKİM MASTERCHEF TAKIM KAPTANLARI KİMLER OLDU?

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Yeni bir haftaya başlanan MasterChef’te haftanın ilk mücadelesi kaptanlık oyununda yaşandı. Bireysel performanslarıyla mavi takımın kaptanı olmaya çalışan yarışmacılar hünerlerini sergiledi. Menünün ana temasında ton balığı vardı. Şefler yarışmacılardan ton balığını ana malzeme yaparak yaratıcılıkları ile yapabilecekleri bir tabak istediler. Finale Tanya, Esra ve Walison koldu. Şeflerin kararı sonucu kaptanlığı kazanan ve mavi takımın kaptanı olan isim Esra oldu.

MASTERCHEF HAFTANIN TAKIMLARI NASIL OLDU?


Kaptanlık oyununu kazanan Esra'dan kırmızı takımın kaptanını belirlemesini istediler. Elif'in kırmızı takımın kaptanlığına seçtiği isim Ebru oldu. İki isim sırayla bir isim söyleyerek mavi takım ve kırmızı takımı oluşturdular. Elif'in takımına aldığı isimler Furkan, Barabaros, Emir, Uğur, Ayyüce, Özgül ve Didem olurken Ebru'nun seçtiği isimler Serhat, Tanya, Eray, Sefa, Berker ve Walison oldu. Böylece haftanın takımları şu şekilde oldu:

5 Ekim Masterchef Takım kaptanları | Haftanın takımlarında kimler var?

Mavi takım: Kaptan Esra, Furkan, Barabaros, Emir, Uğur, Ayyüce, Özgül ve Didem

5 Ekim Masterchef Takım kaptanları | Haftanın takımlarında kimler var? - Resim : 2

Kırmızı takım: Kaptan Ebru, Serhat, Tanya, Eray, Sefa, Berker ve Walison

MASTERCHEF KAPTANLAR DÜELLOSUNU KİM KAZANDI?

Kaptanlar ve takımlar belli olduktan sonra mavi takımın kaptanı Esra ile kırmızı takımın kaptanı Ebru arasında düello oynandı. Şeflerin yarışmacılardan istediği tarif balık buğulama oldu. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı düello oyununun galibi kırmızı takımın kaptanı Ebru oldu.

MASTERCHEF HAFTANIN TAKIMLARI NASIL OLDU?


Takımlar kaptanlar belli olduktan sonra belli olacak.

5 Ekim Masterchef Takım kaptanları | Haftanın takımlarında kimler var? ile ilgili etiketler MasterChef masterchef takım kaptanları
GÜNÜN VİDEOSU

Reisi'nin ölümü sonrası İran'da rejim muhalifleri kutlama yapıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazasının ardından rejim muhalifleri kutlamalar yapmaya başladı.