5 Aralık Dünya Mühendisler Günü resimli mesajları!

5 Aralık Dünya Mühendisler Günü resimli mesajları! Bilgisayar, makine, kimya, inşaat ve daha birçok alan mühendisler bulunmaktadır. Toplumlar için çalışan mühendislerin günü ise 5 Aralık'ta kutlanıyor. Mühendislerin özel gününü kutlamak için resimli kutlama mesajları araştırılıyor. İşte 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü resimli mesajları! Merak edilen detaylar haberimizde...

5 Aralık Dünya Mühendisler Günü resimli mesajları! Birçok farklı alanda mühendisler çalışıyorlar. Mühendisler yaptıkları projeler ile hayatlarımızı kolaylaştırıyorlar. 5 Aralık yaşama büyük katkı sağlayan mühendislerin günü olarak kutlanıyor. Bu anlamlı günde ise resimli kutlama mesajları araştırılıyor. İşte 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü resimli mesajları! Merak edilen detaylar haberimizde...

5 Aralık Dünya Mühendisler Günü resimli mesajları!

DÜNYA MÜHENDİSLER GÜNÜ MESAJLARI

Sabah güne başlanmasından itibaren günün sona ermesine kadar geçen zaman diliminde karşımıza çıkan çoğu şey mühendislerimizin çalışmaları sonucu insanlığın hizmetine sunulan şeylerdir. Tüm mühendislerimizin bu özel gününü kutlarım.

Mühendislik, bilgi ve becerinin uzun soluklu elde edildiği ve üst düzey tecrübe gerektiren bir meslektir. Bu münasebetle Dünya Mühendisler Gününüzü kutlarım.

5 Aralık Dünya Mühendisler Günü resimli mesajları! - Resim : 2

Meslekte geçirilen her bir yıl mühendislik binasına konan ek bir taş gibidir. Uzun yıllar hizmet etmiş ve hala da hizmet eden mühendisleri canı gönülden tebrik eder, bu vesileyle tüm mühendislerimizin Dünya Mühendisler Gününü kutlarım.

Farklı çalışmalar ve projelerle hayatımızı kolaylaştıran mühendislerin 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü kutlu olsun.

Tüm mühendislerin, değerli Meslektaşlarımızın Dünya Mühendisler Günü kutlu olsun. Toplumsal yaşamın her aşamasında önemli hizmetler veren Mühendislere hak ettikleri saygıyı gördükleri bir yaşam dileriz.

Hayatın farklı alanlarında katkı sağlayan mühendislere teşekkür ederiz. 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü kutlu olsun.

Farklı yazılımlarla hayatı kolaylaştıran mühendislerin 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü kutlu olsun.

Mühendis, gelecektir, bugündür, dündür... Mühendis aydınlık yarınların teminatıdır...

Mühendis, doğan güneşe benzer. Etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Mühendisler gününüz kutlu olsun…

MÜHENDİS KİMDİR VE NE İŞ YAPAR?
Türk Dil Kurumu'na göre mühendis,İnsanların her türlü ihtiyacını karşılamaya dayalı çeşitli yapılar yol, köprü, bina, peyzaj, çevre gibi şehircilik ve imar dışı alanların ilkeleri,bayındırlık; tarım, beslenme gibi gıda; fizik, kimya, biyoloji, elektrik, elektronik gibi fen; uçak, gemi, otomobil, motor, iş makineleri gibi teknik ve sosyal alanlarda uzmanlaşmış, belli bir eğitim görmüş kimsedir. Modern anlamda mühendis, bilim insanlarının ürettiği teorik bilgiyi tekniker ve teknisyenlerin uygulayabileceği pratik bilgiye dönüştüren kişidir. Arthur Mellen Wellington (demiryolları inşaat mühendisi)'a göre mühendislik, "Beceriksiz birinin iki dolara kötü yaptığı bir şeyi bir dolara iyi yapma sanatıdır.

5 Aralık Dünya Mühendisler Günü resimli mesajları! ile ilgili etiketler mesaj 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.