47. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde en iyi kadın oyuncular Masumlar Apartmanı'ndan

47. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde en iyi kadın oyuncu ödülü iki kişiye gitti. Kanal D ve teve2 ekranlarında yayınlanan Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde en iyi kadın oyuncu ödülüne Masumlar Apartmanı dizisi damgasını vurdu.

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 47’nci kez sahiplerini buluyor. Zorlu PSM’de düzenlenen muhteşem gecede 40 kategoride 17 milyon oyun kullanıldığı törende kıyasıya bir rekabet yaşanıyor.

47. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde bu sene en iyi kadın oyuncu ödülü iki kişiye verildi. Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar ile Safiye karakterini canlandıran Ezgi Mola ödülün sahibi oldular.

47. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde en iyi kadın oyuncular Masumlar Apartmanı'ndan

Oyunculara ödüllerini Nurgül Yeşilçay verdi.

Ezgi Mola: Bu ödül benim için çok kıymetli 'Safiye'yi oynadığım için çok mutluyum. Sette çok hüzünlü gözyaşı döktüm. Ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Merve Dizdar: Çok heyecanlıyım. Tüm Masumlar ekibine ve herkese teşekkür ediyorum.

47. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde en iyi kadın oyuncular Masumlar Apartmanı'ndan ile ilgili etiketler Pantene Altın Kelebek Ödülleri masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.