4 Ağustos Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto bu akşam ikramiye ne kadar?

Çılgın Sayısal Loto 4 Ağustos çekilişi için geri sayım başladı. Bu akşam saat 21:30'da yapılacak ve Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanacak çekilişle birlikte 191 milyon TL'yi aşan büyük ikramiye sahibini bulacak. Peki Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu?

Sisal Şans ile kazandırmaya devam Çılgın Sayısal Loto 4 Ağustos çekilişi ile milyonlar dağıtacak. Bu akşamki Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye 191 milyon 131 bin 461 TL.

4 AĞUSTOS SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri gerçekleşen Sayısal Loto çekilişi bu akşam Milli Piyangon Online sitesinden de duyurulacak. Çekiliş saat 21:30'da başlayacak.

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı Sayısal Loto sonuçları Milli Piyango Onlineda

Çekiliş sonuçları açıklandığında haberimizde olacak. Hem bayilerden hem Milli Piyango'nun resmi sitesinden oynanabilen şans oyunu sonuçları haberimizde olacak.

ÇILGIN SAYISAL LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

4 Ağustos Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto bu akşam ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 4 ağustos sayısal loto çekilişi çılgın sayısal loto çekiliş sonuçlaru
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.