30 Kasım EBA çöktü mü? Mapping verisi alınamadı ne demek?

30 Kasım Pazartesi gününde uzaktan eğitim sürecinde EBA üzerinden canlı derslerde sistemin çöktüğü ve ‘Mapping verisi alınamadı’ hatası verdiği gözlemlendi. Öğrenciler ve veliler şimdi EBA çöktü mü sorusuna yanıt aramakta.

30 Kasım EBA çöktü mü? Koronavirüs tedbirleri kapsamında okulların 31 Aralık tarihine kadar tatil ilan edilmesi sonrasında öğrenciler yeniden EBA’da uzaktan eğitim sürecine başladı. Ancak 30 Kasım Pazartesi sabahında EBA’nın çöktüğü görülürken ‘Mapping verisi alınamadı’ hatası da dikkatlerden kaçmadı.

Eba mapping verisi alınamadı ne demek?

Bağlantı yapmaya çalışan öğrencinin eğitim sistemi sunucularına ulaşamadığını veya verileri alamadığını söyleyen bir mesaj. Çoğunlukla o an için aşırı giriş denemelerinde çıkabildiğini söyleyebiliriz. Yinede olası çıkış sebeplerini aşağıya ekledik.

Sunucu yoğunluğu
İnternet yoğunluğu
Çok sık giriş denemeleri
Kullanıcının bağlantısının kesilmesi
İnternette oluşan kopmalar
Bulunduğunuz bölgede yoğun kullanımlar
Kullanıcıya yapılan engelleme

 

 

30 Kasım EBA çöktü mü? Mapping verisi alınamadı ne demek? ile ilgili etiketler Mapping verisi alınamadı eba EBA çöktü mü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.