3 Temmuz Cuma il il Türkiye koronavirüs vaka sayısı

3 Temmuz 2020 il il koronavirüs vaka sayıları merak edilmekte. 3 Temmuz Türkiye koronavirüs haritası haberimizde.

3 Temmuz 2020 Cuma gününde hangi illerde koronavirüs vakasına rastlandığı merak konusu oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından Twitter üzerinden il il 3 Temmuz koronavirüs vaka sayısı son dakika bilgisi olarak verilecek.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son olarak sosyal medya hesabı üzerinden Türkiye’de il il koronavirüs vaka sayısını son olarak 2 Temmuz 2020 Perşembe gününde açıklamıştı. Burdur ve Gümüşhane illerinde son 2 günde herhangi bir vakaya rastlanılmadığını söyleyen Koca, en çok koronavirüs vakasına rastlanılan illeri ise İstanbul, Ankara, Gaziantep, Konya, Bursa olarak açıkladı.

3 TEMMUZ 2020 İL İL KORONAVİRÜS VAKA SAYISI

Son 2 hafta içerisinde Ankara, Gaziantep, Bursa, Konya ve Diyarbakır illerinde vaka sayılarında bir arış olduğu gözlemlendi. Salgın süresince de vaka sayılarının en az görüldüğü iller ise Gümüşhane, Tunceli, Kars, Burdur ve Bartın oldu.

Bakan Koca bu rakamların sonrasında yaptığı açıklamasında mecbur olunmadığı sürece toplu tören ve kutlamalardan uzak durulması gerektiğini işaret ederek düğün törenleri, hasta ziyaretleri, asker uğurlamaları ancak tedbirlere tavizsiz bir şekilde uyularak düzenlenebileceğini ifade etti.

3 Temmuz 2020 Cuma gününde görülen koronavirüs vaka sayıları açıklanır açıklanmaz haberimizde olacak.

3 Temmuz Cuma il il Türkiye koronavirüs vaka sayısı ile ilgili etiketler Türkiye koronavirüs haritası
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.