3. kez dava açıldı! Dua Lipa'nın şarkısı çalıntı mı?

Şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren Arnavut asıllı şarkıcı Dua Lipa'nın 'Levitating' şarkısının çalıntı olduğu iddia edildi. İddialara konu olan şarkıyla ilgili Lipa'ya 3. kez dava açıldı. İşte detaylar...

Dua Lipa'nın başı çalıntı olduğu ididia edilen 'Levitating' şarkısı ile dertte. Dünyaca ünlü şarkıcının 'Levitating' adlı şarkısının çalıntı olduğu ididası nedeniyle Lipa'ya 3.kez dava açıldı. İşte detaylar...

Müzik yapımcısı, Dua Lipa ve Warner Music'e 'Levitating' şarkısı nedeniyle dava açtı. 

Billboard'ın haberine göre müzik yapımcısı Bosko Kante, Dua Lipa ve Warner Music'e dava açtı. Açılan davada Levitating şarkısının remikslerinde 'talk box' kaydını kullanması için hiçbir zaman izin verilmediğini iddia edildi.

Yapımcı, açtığı davada Lipa'nın şarkısının orijinal versiyonunda kullanılmak üzere bir 'talk box' parçası oluşturduğunu belirtti. Ancak bu versiyonun daha sonraki remkslerde kullanılmak için hiçbir izni olmadığını belirtti. 

Sonradan çıkartılan remiksler ise 'DaBaby' başta olmak üzere oldukça popüler olmuştu. Öte yandan açılan bu davayla birlikte Dua Lipa ve şarkısı hakkında tam üç kez dava açılmış olacak.

3. kez dava açıldı! Dua Lipa'nın şarkısı çalıntı mı? ile ilgili etiketler Dua Lipa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.