26 Mayıs Kanlı Ay Tutulması burçlara etkisi... Kanlı Ay tutulmasında ne olur? Nasıl gerçekleşir?

Kanlı Ay tutulması 2021 yılında 26 Mayıs tarihinde gerçekleşecek. Astroloji meraklıların yoğun ilgi gösterdiği kanlı ay tutulması yıl içinde birkaç kez tekrarlıyor. İlk olarak mayıs ayında gerçekleşecek olan kanlı ay tutulmasında ne olur? Nasıl gerçekleşir? İşte 26 Mayıs Kanlı Ay Tutulması burçlara etkisi...

İnsan yaşamını doğrudan etkileyen olaylardan olan gezegenlerin hareketleri, astrolojiye ilgi duyan herkesin merak konusu olmuştur. Burcuna göre gezegenlerin konumuna, ay ve güneş tutulması tarihlerine dikkat edenlerin gözleri de 26 Mayıs gecesi gökyüzünde olacak. Kanlı Ay tutulmasına neler olacak? İşte 26 Mayıs Kanlı Ay Tutulması burçlara etkisi...

KANLI AY TUTULMASI İLK 26 MAYIS'TA...

Bu yıl toplam 2 Güneş, 2 Ay Tutulması yaşanacak. İlk Ay Tutulması 26 Mayıs'ta gerçekleşecek ve Kanlı Ay Tutulması adını alacak. Tutulmaların tarihleri şu şekilde:

-26 Mayıs 2021 Yay burcunda Ay Tutulması

-10 Haziran 2021 İkizler burcunda Güneş Tutulması

-19 Kasım 27 derece Boğa burcunda Ay Tutulması

-4 Aralık 2021 Yay burcunda Güneş Tutulması

Dünya'nın Güneş ile Ay arasına girmesi sonucu Ay Tutulması denilen durum gerçekleşir. Dünya bu konumdayken Güneş ışınlarını örter. Ay Tutulması adı verilen olay da bu örtülme sonucu gölgelenme olayını ifade eder.

KANLI AY TUTULMASI NEDİR?

Ayın Dolunay evresindeyken gerçekleşen Kanlı Ay Tutulması, kızıl dalga boylarının Ay yüzeyine ulaşması ve onu aydınlatması ile gerçekleşir. Dolunay ile Güneş arasına giren Dünya yüzeyinde Güneş'in yeni doğduğu ve battığı yerlerdeki Güneş ışıkları Ay'ın yüzeyine ulaşır. Bu ışıklar aya kızıl bir renk verir. Tutulma anında yaşanan bu durum Kanlı Ay Tutulması olarak adlandırılır.

KANLI AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ!

26 Mayıs Çarşamba 14:14’de Yay burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması aynı zamanda Jüpiter etkili olduğu için hem kişisel hayatımızda hem de yaşadığımız çevrede abartılı ve beklenmedik durumlar yaşamamıza sebep olabilir!

Özellikle yurt dışı, yabancılar, seyahatler, eğitim, Spor, din ve mahkeme konularıyla ilgili krizler çıkabilir!

Yay burcundaki tutulma en çok burcu, yükseleni ya da Ay burcu Yay, İkizler, Başak ve Balık olanları etkileyecek. Sağlıkla ilgili konularda da dikkatli olup kesinlikle en küçük belirtiyi bile ihmal etmememiz gereken bir dönemdeyiz!

Özellikle bu dönemde karaciğer, bel, kalça, üst bacak ve kaslarla ilgili sorunlar yaşanabilir, spor sakatlanmalarına da dikkat edip risk almamak gerekir.

30 Mayıs Pazar İkizler burcunda başlayacak olan Merkür retrosunun etkisini bu hafta özellikle Çarşamba günü itibariyle hissetmeye başlayacağız, Merkür retrosu İkizler burcunda olacağı için iletişimle ilgili bu dönemde büyük karışıklıklar ve sorunlar yaşanabilir! Bu dönemde yalanlar ortaya çıkabilir ve kandırılma durumlarında artış olabilir!

Kafalar da çok karışık olacağı için her türlü plan ve anlaşmada gecikme ya da sorunlar çıkabilir. Merkür retrosu 23 Haziran’a kadar devam edeceği için bütün önemli anlaşmalarınızı ve önemli kararlarınızı bu tarıh sonrasına bırakmanız çok daha faydalı olacaktır.

Merkür retrosundan da en çok İkizler, Yay, Başak ve Balık burçları etkilenecek! Bu dönemde her duyduğunuza inanmamanız ve bir şey imzalamadan önce çok temkinli hareket etmeniz en doğrusu olacaktır. Teknolojiyle ilgili tüm ürünler sorun yaratabilir, telefon ve bilgisayar türü eşyalar satın alırken de arızalı çıkmaması için iyice kontrol etmek gerekebilir. Zor bir hafta bizi bekliyor ve bu zorluklar Haziran ayını da etkileyebilir, bu yüzden her konuda tedbirli olmamız gereken bu dönemi umarım en iyi şekilde atlatabiliriz, iyi haftalar.

 

26 Mayıs Kanlı Ay Tutulması burçlara etkisi... Kanlı Ay tutulmasında ne olur? Nasıl gerçekleşir? ile ilgili etiketler Tolgay Arslan kanlı ay tutulması kanlı ay tutulması burçlara etkisi kanlı ay tutulması ne zaman 26 mayıs kanlı ay tutulması
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.