25 Ekim MasterChef kim elendi? MasterChef elenenler listesi 2020!

25 Ekim MasterChef kim elendi? MasterChef elenenler listesi 2020 merak ediliyor. TV 8 ekranlarının sevilen yemek yarışması MasterChef 2020'de elenenler kimler oldu? Kıyasıya Rekabetin döndüğü yarışmada bu hafta kim kazandı? İşte detaylar..

25 Ekim MasterChef kim elendi? MasterChef elenenler listesi 2020 izleyiciler tarafından araştırılıyor. TV 8'de yayınlanan vve şefliklerini Mehmet Yalçınkaya, Şef Somer ve Danilo Zanna'nın yaptığı MasterChef bu hafta kim elendi, kim gitti? İşte detaylar..

25 EKİM MASTERCHEF KİM ELENDİ?

2020 MasterChef Türkiye son bölüm (20 Ekim 2020 Salı) dokunulmazlık, bireysel dokunulmazlık oyunu ile eleme adayı oylamasına ilişkin izleyiciler tarafından merak edilen MasterChef'te eleme adayı kimler oldu? ve 20 Ekim MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? sorularının yanıtları ve diğer tüm detaylar şöyle;

2020 MasterChef Türkiye'nin 20 ekim 2020 Salı günü ekranlara gelen son bölümünde Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüri üyeliğinde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununda Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından belirlenen yemekleri dün kurulan yeni mavi ve kırmızı takımlar en iyi yapan olmak ve dokunulmazlığı kazanmak için ter döktü. Mavi ve kırmızı takımların hazırladığı ürünleri tadan Mehmet, Danilo ve Somer şef en fazla ürününü beğendikleri MAVİ takımı haftanın ilk dokunulmazı olarak seçti.

25 EKİM MASTERCHEF'E VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU MU?

25 Ekim MasterChef'e veda eden yarışmacı Berker oldu.

Mavi takım karşısında dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Mehmet Şef tarafından hazırlanan yemeğe en yakın görünüş ve lezzette yemeği hazırlayan ÖZGÜL, kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı oldu.

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Özgül, yarışmanın kuralları gereği takımından ilk eleme adayını belirleyerek, BERKER'i haftanın ilk eleme adayı olarak potaya gönderdi. Haftanın ikinci eleme adayının belirlenmesi için kırmızı takım içinde oylama yapıldı. Haftanın ikinci eleme adayı da SEFA olarak belirlendi.

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM
Emir
Ebru
Berker
Özgül
Sefa
Tanya

MASTERCHEF MAVİ TAKIM
Eray (Kaptan)
Furkan
Serhat
Uğur
Esra
Ayyüce
Barbaros

25 Ekim MasterChef kim elendi? MasterChef elenenler listesi 2020!

MASTERCHEF ELENENLER LİSTESİ 2020!

25 EKİM MASTERCHEF 3'LÜ ELEMEYE KİM KALDI?

MasterChef'te 3'li elemeye kalan isimler Uğur, Tanya ve Berker oldu.

25 Ekim MasterChef kim elendi? MasterChef elenenler listesi 2020! ile ilgili etiketler MasterChef 25 ekim masterchef kim elendi masterchef elenenler listesi 2020
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.