24 Mayıs Süper Loto Sonuçları Açıklandı mı? Süper Loto Sonuçları Sorgulama Ekranı

Süper Loto sonuçları için geri sayım başladı. 24 Mayıs Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı merak ediliyor. Milli Piyango TV'den canlı olarak ekrana gelen ve noter huzurunda yapılan Süper Loto çekilişiyle birlikte talihliler de ikramiyelerine kavuşuyor. İşte Süper Loto sonuç sorgula ekranı...

24 Mayıs Süper Loto sonuç sorgulama ekranı haberimizde. 24 Mayıs Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı merak ediliyor. Bu akşam saat 21:30'da yapılacak çekilişle birlikte Süper Loto talihlileri de ikiramiyelerine kavuşuyor.

Süper Loto sonuçları ve kazandıran numaralar bu akşam saat 21:30'da belli oluyor. Milli Piyango İdaresi ve Sisal Şans ortaklığında yapılan Süper Loto çekiliş sonuçları haberimizde olacak.

Sonuç sorgulama ekranıyla kuponlarını kontrol etmek isteyen vatandaşlar için haberimizde Süper Loto sonuç sorgulama ekranına yer verdik.

SÜPER LOTO SONUÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

24 Mayıs Süper Loto Sonuçları Açıklandı mı? Süper Loto Sonuçları Sorgulama Ekranı ile ilgili etiketler süper loto sonuç sorgulama
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.