24 Aralık MasterChef eleme adayı kim oldu? İlk önlüğü kim aldı? MasterChef bu akşam kazanan isim kim?

TV 8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef finale doğru yol alırken 24 Aralık akşamı eleme adayı da belli oldu. MasterChef düelloyu kazanan üniformaya ismini yazdıracağı bölümde kazanan isim kim oldu?

MasterChef düelloyu kazanan isim aynı zamanda üniformaya da ismini yazdıracak. Eleme adaylarının da belli olacağı MasterChef son bölümde neler yaşandı?

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye'de adım adım sona yaklaşılırken 19. haftanın 3. eleme adayı da açıklandı. Kıran kırana geçen düellolar büyük bir heyecana sahne oldu. Temmuz ayında başlayan mücadelede son beşlinin kaldığı 19. haftada kıyasıya mücadeleler sonunda 3 eleme adayı açıklanması ile birlikte gözler Cuma günü ekrana gelecek yeni bölümdeki yarışmaya çevrildi.

24 Aralık MasterChef eleme adayı kim oldu? İlk önlüğü kim aldı? MasterChef bu akşam kazanan isim kim?

MASTERCHEF'TE İLK ÖNLÜĞÜ KİM ALDI?

Verilen süre sonunda şefler, düelloyu kazanan ve üniforma üzerine ismini yazdırmaya hak kazanan yarışmacının Serhat olduğunu açıklandı.

DİĞER ELEME ADAYLARI

21 Aralık Pazartesi ve 22 Aralık Salı akşamı eleme oyununun sonucunda Emir ve Barbaros, potaya ismi yazılan iki isim oldu. Elemeye kalan 3. isimde 24 Aralık Perşembe günü düzenlenen yarışmanın ardından en düşük puanı alan Özgül'ün ismi potaya yazıldı.

 

24 Aralık MasterChef eleme adayı kim oldu? İlk önlüğü kim aldı? MasterChef bu akşam kazanan isim kim? ile ilgili etiketler MasterChef masterchef eleme adayı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.