22 Nisan 2021 Perşembe reyting sonuçları! Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova kim birinci oldu?

22 Nisan Perşembe reyting sonuçları merakla bekleniyor. 22 Nisan akşamında TV’de son bölümleri yayınlanan Camdaki Kız, Bir Zamanlar Kıbrıs ve Bir Zamanlar Çukurova dizilerinden hangisi birinci oldu?

Perşembe akşamı dizileri Camdaki Kız, Bir Zamanlar Kıbrıs ve Bir Zamanlar Çukurova yine izleyiciden tam not aldı. TV reyting sonuçlarına göre; 22 Nisan Perşembe akşamında Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız, TRT 1’de ekranlara gelen Bir Zamanlar Kıbrıs ve ATV’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizilerinden hangisinin birinci olduğu merakla beklenmekte.

22 Nisan Perşembe TV reyting sonuçları henüz açıklanmadı.

21 Nisan Çarşamba akşamında yayınlanan dizilerin reyting sonuçları ise daha önceden açıklanmıştı. Buna göre; Total izleyici grubunda birinciliği Kuruluş Osman, ikinciliği Kuruluş Osman (Özet), üçüncülüğü Esra Erol alırken; AB Grubunda ise birinci sırada Kuruluş Osman, ikinci sırada Masumiyet, üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

 

22 Nisan 2021 Perşembe reyting sonuçları! Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova kim birinci oldu? ile ilgili etiketler TV reyting reyting sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.