21 Nisan Süper Loto Sonuçları Açıklandı! Süper Loto Çekiliş Sonuçları Belli Oldu mu?

21 Nisan Süper Loto Sonuçları Açıklandı! Süper Loto Çekiliş Sonuçları Belli Oldu mu? 21 Nisan 2022 Perşembe Süper Loto çekilişi tüm vatandaşların merak konusu oldu. Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanan ve noter huzurunda yapılan Süper Loto ikramiyeleri de hazır. Peki Süper Loto sonuçları açıklandı mı?

Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar haberimizde. 21 Nisan Süper Loto çekilişi ile birlikte talihliler de ikramiylerine kavuşacak. Milli Piyango TV'den canlı yayınlanan Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da yapılacak.

21 Nisan Perşembe akşamı yapılacak çekilişle birlikte milyonlarca lira ikramiye de talihlilerine verilecek. Süper Loto bu akşam büyük ikramiye olarak 57.707.557,09 lira dağıtacak. Kazandıran numaralar; 5-7-15-16-45-58 oldu. Açıklanan sonuçlara göre 6 bilen çıkmadı ve 59 milyon TL devretti.

SÜPER LOTO SONUÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

21 Nisan Süper Loto Sonuçları Açıklandı! Süper Loto Çekiliş Sonuçları Belli Oldu mu? ile ilgili etiketler süper loto sonuçları süper loto çekiliş sonuçlar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.