2024 Ertesi gün hapları kaç TL, ne kadar oldu? Ella kaç TL? Norlevo kaç TL? Ertesi gün hapları neler? 2024 ertesi gün hap güncel fiyatları!

Türkiye'de ertesi gün hapları, korunmasız cinsel ilişki sonrasında hamileliği önlemek amacıyla kullanılan acil doğum kontrol yöntemlerindendir. Bu bağlamda, yeni yılda zamlı fiyatları ve ertesi günü haplarının güncel fiyatları merak ediliyor. Peki, Ertesi gün hapları kaç TL, ne kadar oldu? Ella kaç TL? Norlevo kaç TL? Ertesi gün hapları neler? İşte, 2024 ertesi gün hap güncel fiyatları!

Türkiye'de, korunmasız cinsel ilişki sonrasında hamileliği önlemek amacıyla kullanılan acil doğum kontrol yöntemleri arasında yer alan ertesi gün hapları, yeni yılın başlamasıyla birlikte zamlı fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Bu bağlamda, 2024 yılında ertesi gün haplarının güncel fiyatları merak konusu haline geldi. Ertesi gün hapları kaç TL, ne kadar oldu? Ella kaç TL? Norlevo kaç TL? Ertesi gün hapları neler? İşte, ertesi gün hapı fiyatları 2024!

2024 Ertesi gün hapları kaç TL, ne kadar oldu? Ella kaç TL? Norlevo kaç TL? Ertesi gün hapları neler? 2024 ertesi gün hap güncel fiyatları!

ERTESİ GÜN HAPI NEDİR, NE İŞE YARAR?

Ertesi gün hapı, korunmasız cinsel ilişki sonrasında hamileliği önlemek için kullanılan acil bir doğum kontrol yöntemidir. Yumurtlamayı geciktirerek veya spermin yumurtaya ulaşmasını zorlaştırarak çalışır. İki farklı etken madde içerir: levonorgestrel ve ulipristal asetat.

Ertesi gün hapı, korunmasız cinsel ilişki, korunma yönteminin başarısız olması, doğum kontrol hapının unutulması gibi durumlarda kullanılır. Yan etkileri genellikle hafif olup, mide bulantısı, kusma, baş ağrısı, yorgunluk, memelerde hassasiyet gibi şikayetleri içerebilir.

ERTESİ GÜN HAPI FİYATLARI 2024!

Ertesi gün haplarının fiyatları 400 ve 600 Türk Lirası arasında değişmektedir. Güncel fiyatlar ilaçtan ilaca farklılık göstermektedir.

ERTESİ GÜN HAPLARI NELER, İSİMLERİ NE?

2024 yılında Türkiye'deki eczanelerde bulunan bazı ertesi gün haplarının şu şekildedir:

Levonorgestrel içeren ertesi gün hapları:

Ella

Postinor

Norlevo

Ulipristal asetat içeren ertesi gün hapları:

Ella One

 
 
2024 Ertesi gün hapları kaç TL, ne kadar oldu? Ella kaç TL? Norlevo kaç TL? Ertesi gün hapları neler? 2024 ertesi gün hap güncel fiyatları! ile ilgili etiketler Hap
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.