2023 yaz Kur'an kursu kayıtları ne zaman başlıyor? 2023 Kur'an kursu tarihi!

2023 yaz Kur'an kursu kayıtları ne zaman başlıyor? sorusu bir çok kişi tarafından aratılıyor. Her sene olduğu gibi kulların tatil olmasının ardından başlayacak olan Kur'an kursları hakkında '2023 Kur'an kursu tarihi' veya 'Kur'an kursu ne zaman?' gibi başlıklar merak ediliyor. Peki 2023 yılında yaz Kur'an kursu kayıtları ne zaman başlıyor? Kur'an kursu ne zaman? Kur'an kursuna kayıt nereden yapılır? İşte ayrıntılar...

2023 yılında da 4-22 yaş arası çocuk ve gençleri Kur'an ile tanıştırıp öğretecek olan kurslara başvurular bu yıl cami, özel kurslar veya Diyanet İşleri'nin internet adresi olan 'www.diyanet.gov.tr' üzerinden yapılacak. Peki 2023 yılında yaz Kur'an kursu kayıtları ne zaman başlıyor? Kur'an kursu ne zaman? İşte ayrıntılar...

2023 KUR'AN KURSU KAYITLARI NE ZAMAN?

Okulların kapanmasının ardından 19 Haziran itibarıyla Kur'an kursu kayıtları başlayacak. Yaz Kur'an Kursları, Temmuz ve Ağustos aylarında gerçekleştirilecek ve eğitimler 3 Temmuz'dan itibaren verilecek. Yatılı yaz Kur'an kursları için de kayıtlar aynı tarihlerde başlayacak ve eğitimler 3-28 Temmuz arasında gerçekleşecek. İsteyen öğrenciler, 24 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasında tekrar kayıt yaptırarak 31 Temmuz'da başlayacak ikinci dönem yatılı yaz Kur'an kurslarına da başvurabilecek.

2023 yaz Kur'an kursu kayıtları ne zaman başlıyor? 2023 Kur'an kursu tarihi!

KUR'AN KURSU KAYITLARI NEREDEN YAPILIR?

Kayıtlar, 4-22 yaş grubu arasındaki çocuklar ve gençler için açık olacak. Bu yaş aralığındaki öğrenciler, cami, kurs veya "www.diyanet.gov.tr" internet adresi üzerinden kayıt yapabilecekler. Yaz Kur'an kursları eğitimleri 11 Ağustos'ta, yatılı yaz Kur'an kursları ise birinci dönem için 28 Temmuz, ikinci dönem için 25 Ağustos'ta sona erecek.

2023 yaz Kur'an kursu kayıtları ne zaman başlıyor? 2023 Kur'an kursu tarihi! ile ilgili etiketler Kuran kursu tatil
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.