2022 Fındık Fiyatı açıklandı mı ne zaman belli olacak? Giresun-Ordu-Samsun fındık fiyatları

Ağustos ayına sayılı günler kala gözler Fındık fiyatlarına çevrildi. Her yıl Ağustos ve Eylül ayları içerisinde toplanan fındığın bu yılki satış ve kilogram fiyatının kaç lira olduğu üretici tarafından merak ediliyor. Oldukça meşaketli süreçlerin ardından toplanan kurutulan ve sofralara uzanan Karadeniz lezzeti fındığın fiyatını Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklayacak?

Fındık kilogram fiyatı açıklandı mı, ne zaman açıklanacak gibi sorular Karadeniz'de yaşayan vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Karadeniz'in yanı sıra Sakarya çevrelerinde de yetiştirilen Fındık oldukça meşaketli süreçlerin ardından sofralara geliyor. Üretici her yıl artan gübre-temizlik ve işçi giderleri gibi artan maliyetleri nedeniyle fındığın 50-60 lira seviyelerine çıkmasını bekliyor. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan fındık fiyatlarını ne zaman açıklayacak?

2022 Fındık Fiyatı açıklandı mı ne zaman belli olacak Giresun-Ordu-Samsun fındık fiyatları

2022 FINDIK FİYATLARI AÇIKLANDI MI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 30 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştireceği Ordu ziyareti sırasında Fındık fiyatlarını açıklaması bekleniyor. Fındık üreticisinin enflasyona ezdirmeyeceklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 50-60 lira seviyesinde bir fiyat açıklaması bekleniyor. Üretici ise artan maliyetleri nedeniyle ihraç ürünü olan fındığın 3,5, 4 dolar seviyesinde bir fiyatlandırma almasını bekliyor.

2022 Fındık Fiyatı açıklandı mı ne zaman belli olacak? Giresun-Ordu-Samsun fındık fiyatları ile ilgili etiketler Fındık fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.